Van Gent 4WD Experience

Zaterdag 15 oktober organiseren wij de Van Gent 4WD Experience! (VOL)

Wat is het?
Op deze gezellige maar zeker ook leerzame dag maak je kennis met het rijden náást de gebaande paden. We gaan beleven wat offroad rijden écht inhoudt. Naast een deel theorie leren we veel in de praktijk met leuke (spel)elementen.

Waar is het?

Speciaal hiervoor en exclusief voor onze gasten hebben wij het militair oefenterrein op de Leusderheide ter beschikking gekregen. Waar normaal de tanks en zwaar gepantserde Toyota Land Cruisers zeer realistische militaire oefeningen houden gaan wij nu zelf op avontuur. 

Voor wie?
Deze dag is exclusief voor Van Gent klanten die een eigen Toyota Land Cruiser, Hilux of Tundra hebben. De RAV4 is voor dit terrein helaas ongeschikt. We nemen professionele instructeurs mee en natuurlijk is er ook een afvaardiging van het Van Gent team zelf aanwezig.

4WD rijden
We gaan je in een ongedwongen en ontspannen sfeer meenemen in de wereld van 4x4. Na deze dag ben je mogelijk helemaal verrast van wat jouw eigen Toyota 4WD allemaal kan :-). Het draait hierbij juist niet om snelheid maar om de techniek en bedachtzaam rijden. We doen er alles aan om uw auto in dezelfde staat te houden als de dag er voor (afgezien dan van zand en modder). Deelname is echter wel op eigen risico.

Dagindeling
We starten in de ochtend (9.45 uur) met een kop koffie of thee, rond de middag hebben wij voor u een eenvoudige lunch geregeld en na afloop (circa 15.00 uur) sluiten we graag af met een hapje en een drankje.

Doet u mee?

Voor jou als vaste klant van Van Gent is deelname aan deze exclusieve beleving geheel kosteloos. Wel hanteren wij een maximum van 2 personen per deelnemend voertuig.

Er geldt een gelimiteerd aantal deelnemers, en inmiddels is de inschrijving gesloten.Met vriendelijke groeten,
Team van Gent