Van Gent ook Toyota dealer in Amersfoort

Geplaatst op 30 september 2021 in Van Gent nieuws
Update: 31 januari, 2022

Van Gent ook Toyota dealer in Amersfoort

Vrijdag 1 oktober a.s. neemt Van Gent de Toyota dealeractiviteiten over van Louwman Amersfoort. Alle medewerkers van Toyota Amersfoort blijven u van dienst in het vertrouwde pand aan de Ruimtevaart 4.

De overname past perfect bij de netwerkstrategie van Toyota in Nederland. Wij zijn blij om één van de partners te zijn waarmee Toyota de toekomst in gaat. Wij bedanken Louwman & Parqui en Toyota voor de geboden kans en het vertrouwen. Dat deze kans is geboden hebben wij mede te danken aan onze grondleggers, de gebroeders Wim en Cor van Gent, zij kozen 43 jaar geleden voor het succesvolle merk Toyota. Samen met ons team van circa 100 medewerkers hebben we 13 jaar op rij de Ichiban Award weten te winnen voor beste Toyota dealer van Nederland!

Inmiddels heeft de tweede generatie Van Gent al enige jaren de leiding over het familiebedrijf. Vanaf vrijdag staan Jacco van Gent en zijn team voor u klaar op onze nieuwe vestiging in Amersfoort. Zijn taken als verkoopleider in Veenendaal worden overgenomen door Breunis Valkenburg , al 12 jaar een bekend gezicht in de verkoop bij Van Gent.  Diderik van Gent zal het aanspreekpunt blijven voor vestiging Ede en Gilbert van Gent op vestiging Veenendaal.

In Amersfoort werkt een ervaren en gemotiveerde groep van 20 mensen. Wij hebben er vertrouwen in om met dit team Van Gent en Toyota goed te vertegenwoordigen in dit gebied.

De komende periode zal in het teken staan van het zo goed mogelijk integreren van de beide bedrijven. Wij heten u van harte welkom voor een reguliere afspraak of een spontaan bezoekje op het bekende adres op de Ruimtevaart 4 in Amersfoort!

Van Gent, opgericht in 1970, is Toyota dealer met dealervestigingen in Amersfoort, Ede en Veenendaal. Naast de dealerbedrijven heeft Van Gent een in-huis schadeherstelbedrijf en een universele leasemaatschappij: Van Gent Lease. Zij leveren alle automerken aan uitsluitend lokale bedrijven. Bij Van Gent zijn circa 120 medewerkers werkzaam. Oprichters Wim en Cor van Gent zijn gelukkig nog steeds regelmatig met raad en daad aanwezig maar hebben de leiding van het bedrijf al enige jaren geleden overgedragen aan de tweede generatie; Jacco van Gent (vestiging Amersfoort en financieel directeur), Gilbert van Gent (vestiging Veenendaal en operationeel directeur) en Diderik van Gent (vestiging Ede en tevens commercieel directeur).

Voor meer informatie, neem contact op met Jacco@vangent.nl op 033-4220800 (vanaf 1-10) of 0318-526767 (op 30-9)