Corolla

De meestverkochte auto ter wereld staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk. De beste Corolla ooit gemaakt is leverbaar als compacte en dynamische Hatchback en als elegante en veelzijdige Touring Sports. 
De Corolla is terug en klaar om je te verrassen.

Kom de nieuwe Corolla bekijken in onze showroom. Bekijken én ervaren. Laat jouw gegevens achter en mis die proefrit niet...

De Corolla is als eerste Toyota leverbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen. Beide bieden de voordelen van het TNGA (Toyota New Global Architecture) platform, dat garant staat voor een enthousiaste rijbeleving. Of je nu kiest voor de sportieve, compacte Corolla Hatchback of de even elegante als veelzijdige Touring Sports; met de nieuwe Corolla kies je ook voor het milieubewuste gemak van hybride. Speciaal voor de zakelijke rijder is de Corolla leverbaar vanaf € 319,- per maand (excl. BTW)*

Eigenschappen

De Corolla 2019 in het kort:

  • Sportief en dynamisch nieuw design
  • Leverbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen
  • Kies voor de Hatchback of Touring Sports uitvoering
  • Leverbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen
  • 1.8 Hybrid of 2.0 Hybrid
  • Zeer wendbaar dankzij laag zwaartepunt en stijver chassis
  • Innovatief Toyota Safety Sense veiligheidssysteem

Sportief en dynamisch nieuw design

De nieuwe Corolla valt op vanuit elk oogpunt. De lage, elegant gesneden motorkap draagt bij aan een sportief profiel, met de voor- en achterzijde die zorgen voor een krachtige, brede uitstraling. Een imposante grille. LED koplampen, velgen in drie verschillende designs en verschillende bi-tone kleurstellingen maken het opvallende design compleet. En de nieuwe Corolla Touring Sports is even veelzijdig van binnen als dynamisch van buiten.

Een nieuwe benadering voor rijplezier

Het TNGA (Toyota New Global Architecture) platform vormt de basis voor alle toekomstige ontwikkelingen van aandrijflijnen en nieuwe modellen van Toyota. Dit platform betekent een revolutie in de manier waarop Toyota auto's ontwerpt en produceert en is cruciaal voor de missie van Toyota om betere auto's te bouwen, die stijlvoller zijn, plezieriger rijden en meer veiligheid bieden.

Geavanceerde veiligheidstechnologie

Het innovatieve Toyota Safety Sense geeft hulpsystemen voor de bestuurder een nieuwe dimensie. De nieuwe Corolla waarschuwt je niet alleen voor potentieel gevaar, maar helpt je ook om tijdig actie te ondernemen. Zo ben je ervan verzekerd dat jij en jouw passagiers goed worden beschermd en wordt autorijden plezieriger dan ooit.

Downloads

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kan je terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.