Corolla Cross

Nu in de showroom: de nieuwe Corolla Cross. Een midsize SUV die alles in huis heeft dat je in een auto zoekt: hij is mooi, praktisch, ruim, comfortabel, sterk en zuinig. Ideaal als gezinsauto en reisauto.

De Corolla Cross is qua formaat gepositioneerd tussen de Yaris Cross en RAV4 in. Samen met de C-HR vormt de Corolla Cross Toyota's tweede SUV in het C-segment.

 

Eigenschappen

De Corolla Cross is sterk en robuust en biedt moeiteloos gebruiksgemak met de indrukwekkende uitstraling van een echte SUV. Grote deuropeningen achterin en veel hoofd- en beenruimte garanderen een gemakkelijke instap en comfort. De in tweeën gedeelde stoelen bieden alle flexibiliteit om de uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan en volop auto avonturen te beleven. In de Corolla Cross geniet iedereen van elke rit.

De Corolla Cross, de eerste Toyota met onze nieuwe vijfde generatie hybridetechnologie, brengt vanzelf een grote glimlach op je gezicht. Een compleet nieuwe 2.0-liter hybride motor zorgt voor een onverslaanbare combinatie van vermogen en lage CO2-uitstoot. Achter het stuur voel je vertrouwen en zekerheid onder alle omstandigheden. De snelle acceleratie en de indrukwekkende brandstofefficiëntie maken rijden in de Corolla Cross Hybrid een feest.

Veilig èn connectiviteit

Wat je ook gaat doen, de Corolla Cross biedt altijd alle veiligheid en connectiviteit. Met de nieuwe T-Mate veiligheidstechnologie en rijhulpsystemen aan boord, waaronder het verbeterde Pre-Collision System en Toyota Teammate Advanced Park, is elke rit standaard veiliger. En dankzij realtime cloudnavigatie via een centraal geplaatst 10,5" HD-touchscreen en een 12,3" digitaal cockpitdisplay voor de bestuurder, wordt ieder ritje een feest.

Downloads

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.