Van Gent wint opnieuw Ichiban Award!

Geplaatst op 05 mei 2011 in Van Gent nieuws
Update: 31 januari, 2022

Toyota dealer Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. uit Veenendaal ontving voor de derde maal op rij de ‘Toyota Ichiban European Customer Satisfaction Award’. De prestigieuze prijsuitreiking vond gisteren plaats tijdens een ceremonie voorafgaand aan het Ichiban-galadiner in de Rijksdag te Berlijn. Circa 2.600 Europese dealers werden gedurende een doorlopend resultatenonderzoek beoordeeld op hun prestaties. Alleen de 41 allerbeste Toyota dealers werden door Toyota Motor Europe onderscheiden.

Het dealerbedrijf Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. uit Veenendaal werd tijdens de uitreiking geprezen om zijn uitzonderlijke prestaties op het gebied van klantentevredenheid bij zowel sales als aftersales. Wim van Gent van Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. ontving de Award uit handen van President & CEO van Toyota Motor Europe, Didier Leroy.

President & CEO Didier Leroy zei tijdens de uitreiking: "De Ichiban Award is een formele erkenning van uitzonderlijke prestaties bij het uitdragen van onze Customer First filosofie. Natuurlijk zetten alle medewerkers van Toyota zich in om de beste prestaties leveren, maar vooral onze dealers zetten zich in voor de beste totale klantervaring. We rekenen erop dat onze erkende Ichiban-dealers een voorbeeld zullen zijn én blijven als het gaat om het leveren van de beste ervaring aan onze klanten!"

„Ichiban‟ is een Japans woord. Het is ontleend aan „Okyakusama Ichiban‟, dat „customer first‟ betekent: de klant staat voorop. „Ichiban‟ betekent „eerste‟ of „nummer één‟. TME reikt sinds 2006 ieder jaar de Ichiban Awards uit. Sindsdien zijn de prestaties van Toyota-dealers op het gebied van klantentevredenheid flink gestegen: 12% voor sales en 14% voor aftersales.