Van Gent wint de Toyota Ichiban Award!

Geplaatst op 27 juni 2020 in Van Gent nieuws , Toyota/Modelnieuws

Toyota dealer Van Gent heeft voor de twaalfde keer op rij de Ichiban European Customer Recommendation Award in ontvangst genomen. De award wordt jaarlijks toegekend aan Toyota dealers die uitblinken op het gebied van klantervaring. Toyota dealer van Ekris is runner up geworden.

“Het is heel bijzonder dat we voor de twaalfde keer op rij de Ichiban European Customer Recommendation Award in ontvangst hebben mogen nemen”, zegt Gilbert van Gent van Toyota Van Gent. “Wij zijn al meer dan veertig jaar Toyota dealer en we willen graag net een stap verder gaan in onze persoonlijke benadering. Dat komt door ons fantastische team van medewerkers. Service verlenen zit in hun DNA en daarmee in dat van ons bedrijf. Iedereen zet zich iedere dag opnieuw weer voor de volle honderd procent in en doet zijn best dat iedereen met een glimlach hier de deur uitloopt. Dat dit op deze manier voor de twaalfde keer op rij deze prestigieuze Award oplevert, is opnieuw een bevestiging dat we hier vaak in slagen.”

De klant staat voorop

De Ichiban European Customer Recommendation Award wordt elk jaar uitgereikt aan de Toyota dealer die uitblinkt in klantbeleving. ‘Customer First’ is nauw verweven in het DNA van Toyota. In totaal worden er meer dan 2.300 Toyota dealers uit 33 Europese landen beoordeeld op klantervaring en bedrijfsresultaten. Daarbij worden er 45 verschillende prijzen uitgereikt. 

‘Okyakusama Ichiban’

Ichiban is afgeleid van het Japanse woord ‘Okyakusama Ichiban’, dat vrij vertaald ‘de klant staat voorop’ betekent. Ichiban betekent ‘beste’ of ‘eerste’. Daarom sluit deze naam perfect aan bij de wereldwijde strategie van Toyota, waarbij de Toyota rijder altijd centraal staat.