20 jaar later...

Geplaatst op 28 november 2016 in Van Gent nieuws
Update: 4 april, 2022

Vandaag is het 20 jaar geleden dat we de eerste steen legden van ons pand in Veenendaal. De krantenfoto opnieuw gemaakt... En wat doen de steenleggers 20 jaar later?

Op 28 november 1996 wordt de eerste steen gelegd van het pand aan de Galileistraat 2 in Veenendaal. Alle kinderen van de gebroeders (Wim en Cor) Van Gent  hadden de eer om de steen te onthullen. Nu, twintig jaar later, maken we de foto opnieuw. En het grappige is: we werken inmiddels allemaal bij Van Gent!

V.l.n.r op volgorde van leeftijd: Edith, Diderik, Gilbert, Jacco en Eveline zichtbaar gelukkig met het poseren voor de fotograaf :) ... 

En twintig jaar later... Werken alle kinderen in het bedrijf.  

Edith is de oudste van het stel en werkt al van kleins af aan bij het bedrijf van haar vader Wim. Ze begon met schoonmaken (hier is ze nooit echt mee gestopt) en na haar opleiding kwam ze in de verkoop werken.

Lees verder onder de foto...

Diderik begon, na zijn autopoetscarriere in zijn jeugd, in 2004 als een van de eerste in het team van Van Gent Ede als verkoopadviseur. Inmiddels is hij doorgegroeid naar de directie van het bedrijf.

Gilbert is na zijn opleiding begonnen op de verkoop. Maar natuurlijk is ook hij net als de anderen begonnen met auto's poetsen. Vestiging Veenendaal is hij het meeste te vinden. Inmiddels is hij samen met Diderik toegetreden tot de directie.

Jacco is als laatste in dienst gekomen bij de zaak. Hij heeft na zijn automotiveopleiding een uitstap gemaakt naar de accountancy. Het autobloed kruipt waar het niet gaan kan, en inmiddels werkt hij op de verkoop in Veenendaal.

Eveline is komen werken op ons klant contact center wat is gesitueerd in Ede. Zij is verantwoordelijk voor het plannen en bellen van werkplaatsafspraken.