GO TOYOTA RAV4

De RAV4 combineert perfect een robuust SUV-karakter met een strakke, moderne vormgeving. Door veel trekkracht en een lage emissie is hij ideaal voor rijden in zowel stedelijk verkeer als op uitdagende wegen in het buitengebied. En overstappen is nu aantrekkelijker dan ooit. Je profiteert nu tijdelijk van maar liefst € 2.000, - éxtra inruilwaarde*. Doe snel de kentekencheck!

Nú € 2.000,- éxtra inruilwaarde*

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor deze stijlvolle, praktische SUV.

  • Tijdelijk € 2.000,- extra inruilwaarde*
  • Bespaar op CO2-uitstoot en brandstofverbruik
  • En 10 jaar garantie!

Toyota Betaalplan: Toyota RAV4 rijden vanaf € 379,- p/m

Wil je profiteren van de Go Toyota RAV4 Deal, maar kan of wil je ’m niet in één keer betalen? Dan biedt het Toyota Betaalplan uitkomst. Dankzij een extra scherp rentetarief van slechts 4,9% financier je de RAV4 al vanaf € 379,- per maand.

  • Vast bedrag per maand
  • Boetevrij aflossen
  • Flexibel samen te stellen.

Doe de kentekencheckPlan een proefrit

* Actieperiode loopt t/m 30 juni (uiterste registratiedatum 30 juni 2024). Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Levertijd afhankelijk van gekozen configuratie. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag