GO TOYOTA RAV4

De RAV4 combineert perfect een robuust SUV-karakter met een strakke, moderne vormgeving. Door veel trekkracht en een lage emissie is hij ideaal voor rijden in zowel stedelijk verkeer als op uitdagende wegen in het buitengebied. En overstappen is nu aantrekkelijker dan ooit. Je profiteert nu tijdelijk van maar liefst € 3.000, - éxtra inruilwaarde*. Doe snel de kentekencheck!

Doe de kentekencheckPlan een proefrit

Nú € 3.000,- éxtra inruilwaarde*

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor deze stijlvolle, praktische SUV.

  • Bespaar snel 36% op CO2-uitstoot***
  • Bespaar al snel 35% op brandstofverbruik***
  • Tijdelijk € 3.000,- extra inruilwaarde*

Private Lease de RAV4

De RAV4 Private Leasen? Dat kan! Voor een vast laag maandbedrag.

  • Private Lease vanaf € 715,- per maand**
  • All-in, je betaalt alleen de benzine
  • Met Private FlexLease is het contract al na een jaar maandelijks opzegbaar
  • Beschermd bij onverwacht inkomensverlies.

Doe de kentekencheckPlan een proefrit

* Actieperiode loopt van 2 oktober t/m 30 november (uiterste registratiedatum 31 december 2023). Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Levertijd afhankelijk van gekozen configuratie. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

** Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof. Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte. (Actie)voorwaarden van toepassing. Toetsing en registratie BKR. (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden

*** De vergelijking is gebaseerd op basis van onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door JATO Dynamics BV (2023). Hierin worden de uitstoot- en verbruikscijfers van een Toyota Hybrid vergeleken met de gemiddeldes uit het desbetreffende segment van voertuigen met een conventionele benzinemotor. In de berekening bedraagt de brandstofprijs € 1,982. (www.unitedconsumers.com, peildatum 14-06-2023). Het jaarkilometrage bedraagt 10.500 (CBS, 2021).

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag