bZ4X

De batterij-elektrische Toyota bZ4X is innovatief, efficiënt en heeft een dynamisch en stijlvol SUV-design. Hij is bovendien robuust en met zijn uitstekende vierwielaandrijving en grote actieradius brengt de Toyota bZ4X u overal naartoe. Geniet van een nieuwe rijbeleving met deze innovatieve elektrische SUV. Ontdek deze nieuwe elektrische SUV nu bij ons in de showroom en door middel van een proefrit.

Bekijk de uitgebreide presentatie door onze Desiree:

Eigenschappen

Uitzonderlijke prestaties

Geniet van uitzonderlijke prestaties zonder emissie in deze volledig elektrische SUV. De Toyota bZ4X heeft een responsieve besturing en biedt op ieder moment acceleratie en koppel. In combinatie met de vierwielaandrijving zorgt dat voor een optimale rijbeleving. 

Klaar voor iedere reis

De X-MODE All-Wheel drive zorgt voor betere prestaties en extra veiligheid op iedere ondergrond. Wat het avontuur ook is en wat de weersomstandigheden ook zijn, de Toyota bZ4X is er klaar voor. Zowel in de stad als buiten de vaste paden komt deze elektrische Toyota goed voor de dag. Het rijgedrag van de bZ4X herken je aan een dynamische respons en lichtvoetig weggedrag.

Geweldige batterijprestaties

Dankzij de meer dan 25 jaar lange ervaring van Toyota met batterijtechnologie, heeft de Toyota bZ4X een actieradius van 516 km (WLTP) op een volle lading.  Met de geïntegreerde zonnepanelen op het dak komt hij nog verder. Zo kunt u ook op de langere afstanden genieten van elektrisch rijden en met een gerust hart op pad gaan. Onderweg kunt u bij een publieke laadpaal met een vermogen van 150 kW in ongeveer 30 minuten de accu weer voor 80% opladen. De bZ4X beschikt over een Combined Charging System (CCS2). Dit zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van uw laadpunt thuis (AC), publieke laadpunten onderweg en een van de vele snellaadstations (DC). 

Tijdens het rijden kunt u zo veel mogelijk gebruik maken van één pedaal voor zowel accelereren én afremmen, wat de efficiëntie ten goede komt. 

Voor de bZ4X is een nieuwe lithium-ion-batterij ontwikkeld die toonaangevend is op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met Toyota Battery Care kunt u er van verzekerd zijn dat de batterij na 10 jaar of één miljoen kilometers nog altijd 70% van de capaciteit behoud.

 

Ruim en luchtig interieur bZ4X

Het ruime interieur van de Toyota bZ4X zorgt voor een optimale rijbeleving voor zowel de bestuurders als andere inzittenden. Binnen zijn klasse biedt de Toyota bZ4X de meeste beenruimte. Gecombineerd met het ruime dakraam zorgt dit voor een ongeëvenaard ruimtelijk gevoel. De synthetisch lederen bekleding geeft het interieur van de bZ4X een luxe uitstraling. Ervaar het zelf en bekijk de Toyota bZ4X in onze showroom. 

Downloads

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.