bZ4X

De batterij-elektrische Toyota bZ4X is innovatief, efficiënt en heeft een dynamisch en stijlvol SUV-design. Hij is bovendien robuust en met zijn uitstekende vierwielaandrijving en grote actieradius brengt de Toyota bZ4X u overal naartoe. Geniet van een nieuwe rijbeleving met deze innovatieve elektrische SUV.

Eigenschappen

Uitzonderlijke prestaties

Geniet van uitzonderlijke prestaties zonder emissie. De Toyota bZ4X heeft een responsieve besturing en biedt op ieder moment acceleratie en koppel. In combinatie met de vierwielaandrijving zorgt dat voor een optimale rijbeleving.

Klaar voor iedere reis

AWD XMODE zorgt voor betere prestaties en extra veiligheid op iedere ondergrond. Wat het avontuur ook is en wat de weersomstandigheden ook zijn, de Toyota bZ4X is er klaar voor.

Geweldige batterijprestaties

Dankzij de meer dan 25 jaar lange ervaring van Toyota met batterijtechnologie, heeft de Toyota bZ4X een rijbereik van 516 km (WLTP) op een volle lading. Met de geïntegreerde zonnepanelen op het dak komt hij nog verder.

Ruim en luchtig interieur

Voor een optimale rijbeleving voor zowel de bestuurder als de andere inzittenden, biedt de Toyota bZ4X comfort voor iedereen. Het verfijnde interieur voorziet alle inzittenden van de meeste beenruimte van zijn klasse, superieur rijcomfort en een ongeëvenaard ruimtelijk gevoel.

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.