bZ4X

Volledig elektrisch rijden met de luxe van een SUV? De Toyota bZ4X maakt het waar. Hij onderscheidt zich door zijn sterke batterij, die een actieradius van ruim 500 kilometer garandeert. Dat combineert dit model met een robuuste en stijlvolle uitstraling, veel innovatieve functies en een uitstekende All-Wheel Drive. Zo brengt de Toyota bZ4X u zonder problemen overal heen. En dat met een ontzettend kleine ecologische voetafdruk! 

Geniet van een geheel nieuwe rijervaring en kom een proefrit maken in de Toyota bZ4X. 

Of bekijk eerst de uitgebreide presentatie van de bZ4X door onze verkoopadviseur Desiree:

 

 

GO TOYOTA bZ4X € 3.000,- extra inruilwaarde*

Bekijk actie

Profiteer nu tijdelijk van € 3.000 extra inruilvoordeel op deze stoere 100% elektrische SUV. Bekijk de voorwaarden.

t/m 30-06-2024

Eigenschappen

De Toyota bZ4X in het kort

  • Innovatieve, volledig batterij-elektrische SUV
  • Profiteer van een royale actieradius van ruim 500 kilometer
  • Modern, strak uiterlijk met een imposante uitstraling
  • Presteert op elk terrein met de All-Wheel Drive
  • Veilig op weg met Toyota T-Mate

Ontdek de bZ4X bij Van Gent

Rijdt u graag in een stijlvolle, robuuste auto die qua technologie tot de top behoort? Maar dan wel het liefst met een kleine ecologische voetafdruk? Dan is de bZ4X wat voor u. Plan nu een proefrit bij uw Van Gent-vestiging.

 

Geweldige batterijprestaties 

Mooie lange ritten maken zonder zorgen over uw elektrische auto? Het kan met de bZ4X. In dit model komt Toyota’s 25 jaar aan ervaring in batterijtechnologie optimaal naar voren. Speciaal voor de bZ4X is een moderne lithium-ion-batterij ontwikkeld, die toonaangevend is op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. En dat is blijvend: zelfs na 10 jaar gebruik behoudt de batterij 90% van zijn capaciteit.

Toyota bZ4X actieradius

Die moderne batterij zorgt voor een flink hoge actieradius, die is namelijk 516 kilometer op een volle lading. Genoeg voor een lange rit dus! Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u uw bZ4X onderweg op maar liefst 3 manieren opladen: 

  • Bij een publieke laadpaal. Bij een paal met een vermogen van 150 kW laadt u de accu in ongeveer 30 minuten voor 80% op. 
  • Bij een snellaadstation. Door het Combined Charging System maakt u gemakkelijk gebruik van diverse manieren van opladen.
  • Met de zonnepanelen op uw dak. Zo komt u nog verder!

Thuis laadt u uw bZ4X gemakkelijk op uw eigen laadpaal. Zo gaat u met een gerust hart de weg op.

De beste All-Wheel Drive in zijn klasse

Gaat u graag buiten de gebaande paden? Op wat voor terrein u ook rijdt, de Toyota bZ4X garandeert een soepele en stabiele rit. Dat komt door zijn nieuw ontwikkelde X-MODE All-Wheel Drive. Die zorgt voor betere prestaties en extra veiligheid op iedere ondergrond en in alle weersomstandigheden. Dus of u nu op een zomerdag door de stad rijdt of offroad door de modder, u kunt altijd rekenen op een dynamische respons. Zo garandeert de bZ4X de beste All-Wheel Drive-eigenschappen in zijn klasse. 

 

De bZ4X: robuust design, ruimtelijk interieur

De looks doen niet onder voor de techniek in de bZ4X. Hij koppelt het strakke uiterlijk van een elektrische auto aan de robuuste uitstraling van een SUV, wat zorgt voor een bijzonder stoer maar verfijnd design. Vooral de slanke koplampen en geprononceerde zwarte wielranden vallen hierin op; zij geven de bZ4X zijn unieke uitstraling.

Aan de binnenkant zorgt het ruimtelijke interieur van de bZ4X voor een optimale rijbeleving. Allereerst biedt deze auto de meeste beenruimte binnen zijn klasse; niet alleen voor de bestuurder, maar ook voor de inzittenden. Daarnaast beschikt iedere zitplaats over een royale standaarduitrusting, zodat elke passagier verzekerd is van ultiem comfort. Het panoramische dak maakt het plaatje helemaal af: hierdoor komt extra licht binnen en wordt het ruimtelijke gevoel versterkt.

In veilige handen met Toyota T-Mate

Toyota garandeert haar klanten de best mogelijke veiligheidsfuncties. In de bZ4X doen we dat met Toyota T-Mate. T-Mate bestaat uit een aantal systemen die u ondersteunen en het autorijden veiliger maken. Denk bijvoorbeeld aan de Lane Trace Assist, die u corrigeert als u onbedoeld van rijbaan verandert, de Blind Spot Monitor, die uw dode hoek voor u in de gaten houdt, en het Pre-Collision System, dat aanrijdingen voorkomt. Zo gaat u veiliger op weg, binnen én buiten de bebouwde kom.

Toyota bZ4X prijs

De actuele prijs van een nieuwe bZ4X weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen om de Toyota bZ4X prijs op te vragen. Onze medewerkers kunnen er u alles over vertellen.

Gaat u niet voor een nieuwe auto, maar juist voor een occasion? In onze showrooms staan meerdere bZ4X occasions voor u klaar. Bekijk hier onze Toyota bZ4X occasions.

Zelf de bZ4X ervaren?

Kom dan eens langs in onze showroom om hem te bekijken en al uw vragen te stellen. Of plan direct een proefrit in de bZ4X en ervaar zijn superieure prestaties op de weg.

Downloads

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.