PROACE CITY

Een compacte bedrijfswagen die hoog scoort op laadvolume en -vermogen én ook nog eens zuinig rijdt? Dat is de Toyota PROACE City. Deze topper in zijn klasse staat voor 1.500 kilo maximaal trekgewicht en een bijzonder lage CO2-uitstoot. De ideale partner voor iedere ondernemer! Ervaar de PROACE City tijdens een vrijblijvende, gratis proefrit of ontdek hieronder wat dit model allemaal te bieden heeft.

Eigenschappen

De PROACE City in het kort

 • Meer meenemen door veel laadruimte en een slim ontwerp
 • Laagste brandstofverbruik en CO2-uitstoot in zijn klasse
 • Altijd veilig op pad met de nieuwste veiligheidsfeatures 
 • Keuze uit twee lengtematen: 4,4 en 4,7 meter
 • Nooit meer uw wagen te zwaar beladen met de unieke Smart Load Indicator 

Meer ruimte met de PROACE City

Zonder problemen allerlei producten, apparatuur en machines vervoeren? Met de PROACE City draait u er uw hand niet voor om. Deze bestelauto heeft een laadvolume van een flinke 3,3 m³ en er passen 2 europallets in. Voor deze klasse behoorlijk bijzonder! De laadruimte van de PROACE City is extra goed toegankelijk dankzij de asymmetrische achterdeuren. 

Wilt u extra lange voorwerpen vervoeren? Daarvoor kunt u naar wens een klep in het dak laten aanbrengen. Zo heeft u nooit meer gedoe met een lading die niet in de wagen past. En: door de unieke Smart Load Indicator belaadt u uw PROACE City nooit te zwaar. De indicator geeft aan wanneer het maximale laadvermogen bereikt is.

Toyota PROACE City Long 

Waar de PROACE City 4,4 meter lang is, is zijn grote broer 4,7 meter lang. De Toyota PROACE City Long biedt alle voordelen van de PROACE serie, maar dan met een net wat royaler laadvolume. U heeft in deze bedrijfswagen maar liefst 3,9 m³ laadruimte.

Zuinig rijden in de PROACE City

Legt u elke dag veel kilometers af voor uw werk, dan is het wel zo prettig als dat een beetje voordelig kan. Ook daarin onderscheidt de PROACE City zich: het gemiddelde brandstofverbruik van de bus behoort tot de laagste in zijn segment. De cijfers: met benzine rijdt u vanaf 5,2 liter/100 kilometer. Met diesel ligt dat zelfs nog iets lager: u rijdt vanaf 4 liter/100 kilometer.

Met deze toonaangevende cijfers heeft u een uiterst aantrekkelijke ‘total cost of ownership’ (TCO) te pakken. U bent minder geld kwijt aan brandstof en ook het weinige onderhoud heeft een gunstig effect op de kosten: een PROACE City met een dieseltank heeft iedere 40.000 kilometer of 2 jaar onderhoud nodig en de variant op benzine iedere 25.000 kilometer of 2 jaar. Hoe deze bedrijfswagen zo lang zonder onderhoud kan? Omdat Toyota simpelweg betrouwbaar is. 

Lage uitstoot

De PROACE City is net zo duurzaam als dat hij zuinig is. Ook zijn CO2-uitstoot behoort namelijk tot de laagste in zijn klasse. In een dieseluitvoering stoot hij 106 gram per kilometer uit en in een benzine-uitvoering 119 gram per kilometer. Daarmee gaat u niet alleen efficiënt op pad, maar ook bewust. 

Liever volelektrisch rijden? Bekijk dan eens de veelzijdige PROACE Electric.

Ruime keuze in motoren en transmissie

Voor hoeveel vermogen gaat u? De PROACE City biedt een ruime keuze in motoren. Het aanbod bestaat uit twee 1,2-liter benzinemotoren en drie 1,5-liter dieselmotoren. De vermogens variëren van 81 kW/110 pk tot en met 96 kW/131 pk.

Ook op het gebied van de transmissie biedt Toyota ruim voldoende keuze: een handbediende 5- of 6-bak of een 8-trapsautomaat in combinatie met de benzine- of dieselmotor met 96 kW/131 pk.

Veilig de weg op met de PROACE City

Gaat u veel kilometers maken, dan wilt u dat natuurlijk veilig doen. Toyota heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om veiligheidssystemen en de PROACE City is daarin geen uitzondering. De actieve veiligheid die dit model biedt behoort tot de beste in zijn segment. Zo maakt u gebruik van de nieuwste veiligheidsfeatures, zoals:

 • het Pre-Collision System, dat aanrijdingen voorkomt;
 • de Active Lane Keep Assist, die ervoor zorgt dat u niet onbedoeld van rijbaan wisselt;
 • de Adaptive Cruise Control;
 • en de Driver Awareness Alert, die u erop attendeert dat u te lang achter het stuur heeft gezeten en een korte pauze moet houden.

Gaat u voor de Professional- of Innovator-uitvoering, dan heeft u ook de beschikking over de Blind Spot Monitor en parkeersensoren aan de voor- en achterkant, met zijdelingse detectie. Daarnaast biedt de PROACE City u nog meer parkeerassistentie in de vorm van Smart Active Vision. Door twee camera’s en een in het plafond gemonteerd 5-inch display ziet u duidelijk wat er aan de zijkanten en achter uw bus gebeurt. Alsof u door de carrosserie heen kijkt! Zo gaat u met de PROACE City altijd veilig de weg op.

Uw PROACE City als mobiel kantoor

Als ondernemer is het handig als u onderweg zaken kunt regelen. De PROACE City is daar goed voor uitgerust. Zo is de connectiviteit goed op orde: u koppelt gemakkelijk uw smartphone aan het 8-inch touchscreen op het dashboard, er zijn Bluetooth-, USB- en AUX-aansluitingen en natuurlijk kunt u in uw PROACE City gebruik maken van Apple CarPlay of Android Auto. Dit kunt u uitbreiden met extra 3D-navigatie, stembediening en handige services zoals de lokale weersvoorspelling en aanwezige parkeermogelijkheden.

Ook als personenwagen: de Toyota PROACE City Verso

Klinken de voordelen van de PROACE City u goed in de oren, maar gaat u liever voor een personenauto? Ook daar heeft Toyota een oplossing voor: de Toyota PROACE City Verso. Wat deze praktische personenauto onderscheidt is zijn royale opbergruimte: in de 5-zitsversie heeft u maar liefst 912 liter bagageruimte, zelfs als alle zitplaatsen in gebruik zijn. Klapt u de achterstoelen neer, dan neemt u in de de Toyota PROACE City Verso tot 2693 liter aan bagage mee, bijna evenveel als in de bestelwagenversie. En: door het hele interieur verspreid bevinden zich 16 praktische extra opbergruimtes. 

Meer PROACE-modellen

 • Een korte bus of juist een lange, een dubbele cabine of een truck… de Toyota PROACE biedt maximale flexibiliteit. Bekijk hier de mogelijkheden.
 • Gaat u voor volledig emissievrij? Met de Toyota PROACE Electric rijdt u duurzaam, maar zonder concessies te doen. 
 • Een bus kopen die u in uw vrije tijd kunt gebruiken als camper? De PROACE Verso is perfect voor weekendjes weg, kampeervakanties en roadtrips.
 • Op zoek naar een riante taxibus? Dan is de PROACE Taxi wat voor u.

Wat kost een Toyota PROACE City?

De kosten van een nieuwe PROACE City zijn afhankelijk van de uitvoering die u kiest en eventuele extra aanpassingen en services. Wilt u een indicatie van de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We rekenen het graag voor u uit. Of bekijk vast de PROACE City occasions die nu voor u klaarstaan.

Plan uw gratis proefrit

Wilt u de ruimte en het gebruiksgemak van de Toyota PROACE City ervaren? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Onze medewerkers in de showrooms in Ede, Veenendaal of Amersfoort informeren u graag verder.

Downloads

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.