Prius+

Al meer dan miljoenen mensen kozen voor de Prius om het milieu en brandstof te sparen. En met de Prius+ (ook een tijdje Prius Wagon genoemd) kwamen er nog veel meer Prius rijders bij. Want ook als u meer ruimte nodig hebt, kunt u kiezen voor een zuinig en milieuvriendelijker alternatief. De ruime Prius+ heeft maar liefst 7 zitplaatsen en biedt maximaal 1.750 liter aan bagageruimte.

Het ongeevenaard lage brandstofverbruik, het soepele rijden van de Hybride aandrijflijn inclusief traploze automaat en de ruimte maakten deze auto zijn tijd ver vooruit. Een eigenschap die ervoor zorgt dat de Prius+ altijd uniek zal blijven.

Kom proefladen (en rijden) en ervaar zelf de ruimte en rij-eigenschappen van de Prius+.

Eigenschappen

Kijkt u nog eens goed: wat maakt deze mensen anders? Ze wekken niet bepaald de indruk dat ze stress krijgen bij het idee van een drukke dag vol verkeersopstoppingen in de stad. Dat komt omdat ze de voordelen ervaren van het soepele en fluisterstille rijcomfort van de hybride aandrijflijn van hun Prius. Voordelen die een rustgevend effect hebben op alle passagiers, zodat iedereen ontspannen aankomt.

De geavanceerde hulpsystemen van de Prius+ maken het leven aangenamer. Onze intelligente technologie, zoals Intelligent Park Assist (IPA) en een Head Up Display dat belangrijke informatie direct in uw blikveld projecteert, blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Deze functies maken het rijden voor u, en voor alle andere passagiers gemakkelijker en plezieriger.

De Prius+ biedt verschillende zitopstellingen en laadmogelijkheden. Van maximaal zeven zitplaatsen tot vijf zitplaatsen en genoeg ruimte voor uw vakantiebagage. Of u gebruikt vier zitplaatsen en klapt de middelste zitplaats op de achterbank neer om benodigdheden voor een skivakantie mee te nemen. Met de vijf achterste zitplaatsen volledig neergeklapt, heeft u zelfs ruimte genoeg voor twee fietsen.

Downloads

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.