Corona maatregelen in ons bedrijf

Van Gent Autobedrijf leeft de richtlijnen en maatregelen vanuit het RIVM strikt na om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Lees hier wat wij in onze bedrijven doen.

Werkplaatsen open

Onze werkplaatsen en de schade-afdeling zijn geopend. U kunt uw werkplaatsafspraak dus gewoon laten uitvoeren of uw nieuwe afspraak voor onderhoud of APK maken.

Showroom ook weer zonder afspraak open

Een afspraak maken is niet meer noodzakelijk. Maar een bezoek op afspraak is voor ieder wel heel fijn: zo heeft u gegarandeerd de uitgebreide aandacht van een collega en bent u direct aan de beurt. Maak een (proefrit) afspraak via het afspraakformulier bij een occasion of vul dit afspraakformulier in.

Vind u het spannend om ons te bezoeken? Wij komen ook aan huis. Met een demonstratie of proefrit. rDe digitale showroom blijft natuurlijk ook open. Wij zijn bereikbaar via alle digitale kanalen en kunnen u uitstekend op afstand over onze nieuwe auto's en occasions inlichten en deze demonstreren.

Plan uw afspraak

Leveringen 

Reeds verkochte auto's worden weer gewoon vanuit de showroom geleverd. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw auto bij u thuis te laten leveren.

Hygiëne maatregelen

  • monteurs gebruiken handschoenen en beschermhoezen
  • contactvlakken als stuur, pook, sleutel en handgreep van uw auto worden na de werkzaamheden gereinigd
  • contactvlakken van de leenauto worden gereinigd voordat deze aan u wordt meegegeven

Een afspraak maken kan gewoon telefonisch of online. Het is hier mogelijk om gebruik te maken van haal- en brengservice. Behoort u tot een risicogroep en kunt u daarom de deur niet uit? Dan is deze service gratis.