Yaris

Met de Toyota Yaris geniet u jarenlang van zorgeloos rijplezier! De Yaris is namelijk, zoals iedere Toyota, heel betrouwbaar en heeft een uitgebreide standaarduitrusting. Daarnaast is de Yaris er als enige in z’n klasse ook als ultrazuinige hybride.

Eigenschappen

De nieuwe Toyota Yaris is in 2014 fors vernieuwd. Van de opvallende X-grille tot het onderstel. Ook het interieur onderging een metamorfose. De compleet vernieuwde Toyota Yaris wordt als 1.5 Hybrid geleverd en ook als 1.0 en 1.3 liter benzine en 1.4 diesel. 

De Yaris Hybrid maakt autorijden weer leuk

Autorijden is de laatste jaren door toenemende verkeersdrukte flink veranderd.  De meeste automotoren draaien in de files en wachtend voor verkeerslichten gewoon door. Voor veel automobilisten leidt dit soort verkeersdrukte tot irritatie en stress. De nieuwe Yaris 1.5 Hybrid bewijst dat dit absoluut niet nodig is. Relaxed rijden is de norm met de nieuwe Yaris Hybrid.

Bij langzaam rijdend verkeer rijdt de Hybrid geruisloos (en emissieloos) op zijn elektromotor. Wachtend voor verkeerslichten is de benzinemotor uit. En door de enorme trekkracht van de elektromotor verloopt optrekken heel soepel. Kortom, de Yaris Hybrid maakt autorijden weer leuk. En de Yaris is de enige in het segment die dit kan aanbieden.

De populaire Yaris Hybrid kent vier uitvoeringen: de Comfort, Aspiration, Lease en Dynamic. De hybride varianten zijn standaard zeer rijk uitgerust en hebben onder meer climate control en karakteristieke LED-achterlichten met lichtgeleiding. En de traploze standaard automaat is de fijnste in het segment. 

Sterke punten

Het DNA van de Yaris bestaat al generaties lang uit: betrouwbaarheid, wendbaarheid (kleinste draaicirkel segment) en compacte buitenafmetingen, gecombineerd met de meeste binnenruimte in het segment. Ook de totale eigenaarskosten blijven onverminderd laag, evenals de sterke restwaarde. 

Krachtiger design
Het front is totaal nieuw met de krachtige, grote X-grille en strak gelijnde koplampunits met geavanceerde projectorkoplampen en LED dagrijverlichting. Voor de achterkant zijn fraaie nieuwe achterlichten met lichtgeleiding ontworpen en in de bumper is een ‘diffuser’ geïntegreerd. De nieuwe Toyota Yaris oogt breder en krachtiger.

Rust en finesse aan boord
Wie instapt, zal direct merken dat er hard gewerkt is aan het comfort aan boord. Een goede geluidsisolatie en het dashboard onderging een enorme upgrade. Vloeiende lijnen en zachte materialen overheersen. Het extra grote 7 inch Toyota Touch® 2 multimediasysteem springt onmiddellijk in het oog.

Vier aandrijflijnen

Er is keuze uit vier aandrijflijnen:

Een vernieuwde 1.0 benzinemotor (51kW/69pk) met handgeschakelde 5-versnellingsbak en Stop & Start systeem en een verhoogde compressieverhouding, waarbij de CO2 van 110 naar 95 g/km daalde.

De 1.3 benzinemotor (73kW/99pk) met Stop & Start systeem. Leverbaar als handgeschakelde 6-versnellingsbak of een automatische (CVT) transmissie (CO2 vanaf 109 g/km).
De ontspannend rijdende 1.5 Hybrid (74kW/100pk) met standaard automaat. De Yaris Hybrid gaat in CO2 van 79 naar 75 g/km.

De 1.4 D-4D-F dieselmotor (66kW/90pk) met een CO2 van 99 g/km. 

Downloads

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.