C-HR

De C-HR is een veelzijdige auto die opvalt door het strakke uiterlijk, maar op andere vlakken niet inlevert. Het is een (plug-in) hybride vol slimme technologie en ook aan duurzaamheid is gedacht. Zo is de nieuwe Toyota C-HR voor het eerst leverbaar met een nieuw, diervrij materiaal als alternatief voor het leder dat wordt gebruikt voor de afwerking van het stuurwiel en delen van de stoelen.

Onze Verkoopadviseur Maarten vertelt je in deze video alles over de C-HR.

Eigenschappen

De nieuwe Toyota C-HR in het kort:

 • Verbeterde, elektrische aandrijflijnen;
 • Lage emissie;
 • 20” velgen;
 • Revolutionair panoramadak;
 • JBL surround sound installatie;
 • Automatisch inparkeren.

De nieuwe Toyota C-HR is een echte voorvechter van duurzaamheid.

Op verschillende manieren is deze nieuwe Toyota nog een stap duurzamer dan zijn voorganger.

Gereduceerde CO2-emissies

Door het innovatieve design en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals staal met een hoge treksterkte, is het gewicht van de nieuwe Toyota verlaagd. Het nieuwe glazen panoramadak is ook lichter dan voorheen en door dit gewichtsverlies in combinatie met nieuwe productieprocessen zijn de CO2-emissies nog verder gereduceerd.

Diervrij materiaal

Deze nieuwe Toyota is voor het eerst leverbaar met een nieuw, diervrij materiaal als alternatief voor het leder dan normaal gesproken wordt gebruikt. Je vindt het terug in de afwerking van het stuurwiel en in delen van de stoelen.

Gerecyclede materialen

Vergeleken met zijn voorganger vindt je in de nieuwe Toyota C-HR twee keer zoveel gerecycled kunststof. Er zitten zelfs meer dan honderd onderdelen in deze auto die van dit materiaal gemaakt zijn. Zo is bijvoorbeeld het nieuwe materiaal voor de stoelbekleding, die beschikbaar is voor sommige uitvoeringen, gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Een strak design

Het design van de nieuwe Toyota C-HR heeft een krachtige uitstraling met strakke lijnen en een dynamisch profiel. We lichten de hoogtepunten voor je uit:

 • De nieuwe bi-tone+ kleurstelling zorgt ervoor dat het contrasterende effect van het zwarte dak versterkt wordt en aan de achterzijde de vormen van de carrosserie gevolgd worden;
 • De verzonken portiergrepen, die bij deze auto voor het eerst te zien zijn op een Toyota, versterken het strakke design;
 • De 20” gepolijste velgen vallen direct op;
 • Het glazen panoramadak, dat lichter is dan voorheen, is voorzien van een geavanceerde coating. Zo wordt het interieur licht en ruimtelijk, maar blijft de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten.

De mogelijkheden van de nieuwe Toyota C-HR

De nieuwe Toyota C-HR kent meerdere varianten en ook binnen die varianten zijn er verschillende keuzemogelijkheden. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden. Naast deze kleinere keuzes, is er een grotere keuze te maken, namelijk die tussen de hybride versie en de plug-in hybride.

Toyota C-HR Hybrid

De nieuwe Toyota C-HR Hybrid is de vijfde in zijn generatie en biedt betere elektrische prestaties dan ooit. Deze Toyota Hybrid is hiermee nog verder geperfectioneerd dan zijn voorganger. Tijdens het hybride rijden rijdt u bij lage snelheden elektrisch en schakelt de auto bij hogere snelheden naadloos over naar de benzinemotor. Deze hybride variant is dus zuinig qua brandstofgebruik, maar ook gunstig qua CO2-uitstoot.

Met 1.8 Hybrid en 2.0 High Power Hybrid kiest u met de nieuwe Toyota C-HR voor meer rijplezier en een laag brandstofverbruik. Het is hierbij ook mogelijk om tussen drie verschillende rijstanden te schakelen: Normal, Eco en Sport. Je kunt zo de rijeigenschappen van jouw Toyota afstemmen op jouw eigen rijstijl. 

Toyota C-HR Plug-In Hybrid

De 2.0 liter Toyota C-HR Plug-In Hybrid is de beste in zijn klasse. Hij biedt voor het dagelijks gebruik de mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden en voor de langere ritten zijn er de efficiënte hybride prestaties. Het opladen gaat snel en wordt steeds gemakkelijker met de vele oplaadpunten door heel Nederland. Predictive EV Drive, die je vindt op de monitor in de auto, voorspelt zelfs het laadniveau van de batterij door de combinatie van de actuele verkeersinformatie en de door jou uitgestippelde route. Zo zit je altijd zonder oplaadzorgen achter het stuur.

Intelligente technologie 

De nieuwe Toyota C-HR zit vol leuke snufjes die het rijden in deze auto nog aangenamer maken. We nemen ze met je door:

 • Het 12,3” touchscreen van Toyota Smart Connect werkt samen met Android Auto en Apple CarPlay zodat je van alles op de hoogte bent;
 • In de 2.0 liter Plug-In Hybrid zorgen de EV-actieradius en de aangegeven oplaadlocaties in het navigatiesysteem voor zorgeloos elektrisch rijden;
 • De combimeter in deze auto is aan te passen. Er zijn vier weergavemodi mogelijk: Casual, Smart, Sporty en Thought;
 • Er is in deze auto ook sfeerverlichting aanwezig. Met een palet van 64 verschillende kleuren is er altijd iets naar jouw smaak te vinden. De sfeerverlichting past zich automatisch aan wanneer buiten de schemering intreedt, of wanneer 's ochtends vroeg de zon opkomt;
 • Met Safe Exit Assist kan de hiervoor genoemde sfeerverlichting ook in rood veranderen om je te waarschuwen voor een potentiële aanrijding;
 • De op maat gemaakte speakers van JBL zorgen ervoor dat je tijdens het rijden altijd perfect geluid heeft;
 • Acceleration Supression, hierdoor wordt de input van een plotseling ingetrapt gaspedaal vertraagd als er een aanrijding dreigt;
 • Proactive Driving Assist (PDA), als het gas wordt losgelaten en bij het naderen van een voorligger vertraagt de auto langzaam;
 • Door slimme technologie begrijpt deze auto wie er in de buurt is en dus worden de instellingen voor stoelpositie en display automatisch toegepast wanneer je de auto in stapt.

Toyota C-HR prijs

Omdat er meerdere varianten en mogelijkheden zijn bij deze auto is het niet mogelijk om je direct van een Toyota C-HR prijs te voorzien. Wil je graag een indicatie van de prijs? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Onze adviseurs rekenen het graag voor je uit.

Maak een gratis proefrit in de nieuwe Toyota C-HR

Wil je een gratis proefrit maken in de nieuwe Toyota C-HR? Je bent van harte welkom in een van onze showrooms in Amersfoort, Ede, Hilversum, Naarden & Veenendaal.

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.