C-HR

Toyota presenteert een vernieuwende sterke speler in het crossover-segment: de C-HR, die als 1.2 Turbo en ook als Hybrid leverbaar is. De stoere crossover blijft trouw aan de unieke eigenschappen van de C-HR Concept die afgelopen jaren op diverse beurzen gestaan heeft.  De C-HR staat in onze showroom en is beschikbaar voor een proefrit!

Stel uw C-HR samen

Hybrid Challenge: de nieuwe generatie Hybrid Hybrid Challenge

Bekijk actie

Doe de Hybrid Challenge en maak kans op een Smart Home pakket. Thuis ook toe aan een upgrade? Doe dan mee aan de Hybrid Challenge! Rijdt u meer...

Toyota C-HR scherper dan ooit € 3.900,- Ultimate Voordeel

Bekijk actie

Alles aan de opvallende Toyota C-HR is scherp. En zelfs zijn instapprijs is scherp. Sterker nog: die is scherper dan ooit... Dus dit is het moment...

t/m 31-10-2019

Eigenschappen

Drijvende kracht Akio Toyoda
Toyota-topman Akio Toyoda wilde ontwerpers en technici meer vrijheid geven om met een unieke crossover te komen. Het resultaat is dat de C-HR een uitdagende  verschijning vormt binnen het groeiende crossover C-segment. De unieke coupéstyling van de Toyota C-HR demonstreert de flexibiliteit van het nieuwe TNGA-platform (Toyota New Global Architecture). Het geeft ontwerpers meer vrijheid in designmogelijkheden en zorgt ook voor meer fun to drive.

Krachtig coupéstyling
In de onderscheidende vijfdeurs coupéstyling van de C-HR benadrukt Toyota de wielkasten om het krachtige ontwerp meer tot uiting te laten komen. Bijzonder detail zijn de in de C-stijl weggewerkte portiergrepen. Het ontwerp oogt stoer, slank en sportief. De Full LED-koplampen hebben een uniek design en verhogen de herkenbaarheid van de C-HR nog meer.

Rijplezier & personality
Het ontwikkelingsteam had tijdens de ontwikkeling van de C-HR maar één doel voor ogen: de C-HR moest rijplezier bieden en onderscheidend zijn, bedoeld voor mensen met een liefde voor design als een verlengstuk van hun persoonlijkheid. De Toyota

C-HR heeft die unieke personality en is daarmee een blikvanger pur sang binnen het crossover-segment. Een auto met een opvallend dynamisch rijgedrag en met een ongekend hoge efficiency.

Hyperefficiënte hybride
De leverbare aandrijflijnen sluiten perfect aan bij het unieke en sportieve karakter van de C-HR. Toyota voorziet de coupé-crossover van een state-of-the-art hybride aandrijflijn, die we kennen van de nieuwe Prius. De 1,8 liter viercilinder hybride aandrijflijn heeft een gecombineerd vermogen van 90kW/122 pk. De hyperefficiënte hybride aandrijflijn is lichter, krachtiger en betrekt de bestuurder nog meer bij het rijden. De ‘thermische efficiency’ van het motorblok bedraagt maar liefst 40 procent, wat ongekend hoog is voor een benzinemotor. De hybride componenten zijn compacter en lichter, waardoor Toyota het zwaartepunt van de auto nog verder heeft kunnen verlagen.

Ook 1,2-liter turbomotor
Ook levert Toyota een krachtige 1,2 liter viercilinder turbomotor met 85 kW/115 pk. Deze motor is leverbaar met een handgeschakelde 6-bak of een CVT-automaat. De uitvoering met CVT-automaat is leverbaar met voorwielaandrijving of All Wheel Drive.

Geen concessies op actieve veiligheid
Bij de C-HR is Toyota Safety Sense standaard aan boord. Het omvat een botspreventiesysteem (Pre-Collision System), rijstrookassistentie (Lane Departure Alert), verkeersbordenherkenning (Road Sign Assist), automatische grootlichtassistent (Automatic Highbeam), voetgangersdetectie (Pedestrian Detection) en Adaptive Cruise Control.

 

Downloads

    Bestandsnaam Type bestand
    Prijslijst pdf (462 KB)

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.