AYGO

Met de vernieuwde Toyota Aygo kan u gaan en staan waar u wil. De AYGO is namelijk compact, stil en uitermate wendbaar. En dat maakt het leven ook een stuk leuker, want zo komt u nog eens ergens! Hij is het ultieme model om de stad door te cruisen, van smalle steegjes tot scherpe bochten.  Niet alleen van buiten, ook van binnen bevat dit model een nieuwe, frisse look. 

Eigenschappen

De nieuwe Toyota Aygo kenmerkt zich door het vernieuwde X-design aan de voorkant. De koplampen met geïntegreerde LED-dagrijverlichting vallen direct op, evenals de grille waarvan het onderdeel verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Hierdoor heeft elk Toyota Aygo-model zijn eigen frontdesign. Ook de achterkant is voorzien van nieuwe LED-verlichting, zodat niemand u over het hoofd ziet. Ook nieuw zijn de 15-inch wielcovers en de 15-inch lichtmetalen wielen die van elk model een exclusief model maken. 

Van binnen net zo mooi als van buiten

Binnenin de Toyota Aygo is er ook het een en ander veranderd: zo hebben de meters een driedimensionaal design en een nieuwe verlichtingskleur gekregen. De nieuwe interieurkleuren 'Quartz Grey' en 'Piano Black' geven de auto een meer premium uitstraling. De meeste uitvoeringen zijn ook voorzien van nieuwe stoelbekleding. 

Toyota rust de nieuwe Aygo standaard uit met onder meer een 12V-aansluiting, een in hoogte verstelbaar stuurwiel, een neerklapbare achterbank met instelbare hoofdsteunen en een Stop & Start-systeem. Het tweede uitrustingsniveau x-fun bevat ook airconditioning, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ruiten voor en een radio met AUX- en USB-aansluiting, vier speakers en bluetooth-connectiviteit . 

Blijf verbonden

De smartphonekoppeling in de Aygo werkt slim, veilig en makkelijk. Precies zoals u het wilt. Al uw apps worden weergegeven op het 7-inch touchscreen. Met een simpele druk heeft u routeinformatie voor u, belt u handsfree of luistert u naar uw favoriete muziek.

Luxere versies zijn standaard (op optioneel op de x-play) uitgerust met onder meer Apple CarPlay en Android Auto. 

Weet wat u kan verwachten

Met zijn compacte afmetingen en slimme functies, is de Toyota Aygo een auto die u en uw passagiers veilig kan vervoeren. Met de Aygo bent u werkelijk overal op voorbereid, zeker omdat deze is voorzien van functies als Pre-Collision System en Lane Departure Alert.

  • Pre-Collision System: sensoren en een camera zorgen ervoor dat een eventuele aanrijding met een ander voertuig of obstakel tijdig wordt geregistreerd. Bij een potentieel gevaarlijke situatie hoort en ziet u waarschuwingssignalen en treedt automatisch de functie Brake Assistance in werking. Reageert u niet alert genoeg, dan treedt het remsystem automatisch in werking om een aanrijding te voorkomen of om de gevolgen ervan zoveel mogelijk te beperken. 
  • Lane Departure Alert: met behulp van een camera wordt de wegmarkering in het wegdek geregistreerd. Ook geeft het u een hoor- en zichtbaar waarschuwingssignaal wanneer u onbedoeld en zonder richting aan te geven van de rijbaan gaat. Vervolgens kunt u zelf een stuurcorrectie uitvoeren. 

Kies uw model

De vernieuwde Toyota Aygo is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met geborstelde lichtmalen velgen die ook nog naar uw smaak zijn aan te passen. Zo maakt u Toyota Aygo helemaal van u. Na het samenstellen bent u klaar om de wereld te ontdekken! 

Downloads

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.