Finaleweken

De sportliefhebbers kijken er al weken naar uit... de laatste speelrondes van de competitie staan op het punt om te beginnen. Samen met Ede Stad.nl, Regiosportveenendaal.nl/De Rijnpost.nl en Stad Amersfoort.nl volgen wij alle spannende sportontknopingen in de regio met de Van Gent Finaleweken! Wil je op de hoogte blijven? Houd dan onze social media in de gaten!

Bij Van Gent brengen wij mensen graag in beweging. Niet alleen met auto's maar zeker ook sportief en sociaal! Wij vinden dat iedereen, jong & oud en op elk niveau moet kunnen sporten bij een vereniging. Zonder vrijwilligers en sponsoren kunnen verenigingen niet bestaan en om die reden sponsoren wij vele sportverenigingen in de regio.

 

Jouw team in een nieuw jasje

Stap 1
Wim met jouw team!
Dit jaar maak je met jouw sportteam naast kans op de titel ook kans op een nieuwe outfit! Laat ons in onderstaand formulier weten waarom wij jouw team moeten sponsoren en maak kans op invulling van jouw wensen.
Wim met jouw team!
Stap 2
Deel een team- of actiefoto
Wil je extra kans maken? Deel dan een team- of actiefoto op Facebook of Instagram. Gebruik de tags @vangentautobedrijf en #vangentfinaleweken. Volg @vangentautobedrijf en blijf op de hoogte!
Deel een team- of actiefoto

Steek jouw team in een nieuw jasje!

Vul je gegevens in en maak kans op mooie prijzen voor jouw team.