Werelddebuut vernieuwde Toyota Auris in Geneve

Geplaatst op 23 februari 2015 in Van Gent nieuws , Toyota/Modelnieuws , Zakelijk
Update: 17 maart, 2016

Toyota presenteert op de Autosalon van Genève (5-15 maart) de nieuwe Toyota Auris. De C-segment auto is leverbaar als populaire Wagon (TS) en Hatchback. Het exterieurdesign oogt breder en prominenter. Het interieur is verbeterd, verfijnd en eigentijdser. Geavanceerde actieve veiligheidssystemen zijn leverbaar op nagenoeg alle uitvoeringen.

Het nieuwe rijplezier
Door de standaard automaat en de enorme trekkracht van de elektromotor is de Toyota Auris Hybrid hét antwoord op de constant toenemende verkeersdrukte in Nederland. Doordat je niet hoeft te schakelen zit je als bestuurder, vooral in de file en de stad, ontspannen achter het stuur. Bovendien rijdt de Auris Hybrid bij lage snelheden volledig elektrisch. Dit heeft een gunstig effect op de (lokale) luchtkwaliteit. De bestuurder profiteert daarbij van een gemakkelijke, nagenoeg geruisloze rijervaring. Toyota noemt dit ‘het nieuwe rijplezier’.

Plan hier uw proefrit!

Nog 5 jaar genieten van lage bijtelling
Met de komst van de nieuwe Auris blijft de Auris TS Hybrid de ruimste Wagon met standaard automaat en 14% bijtelling op de Nederlandse markt. Een unieke propositie. Hiervoor rijd je als leaserijder nog 5 jaar tegen dit lage bijtellingstarief. Leaserijders kunnen ook rekenen op een scherp geprijsde en compleet uitgeruste variant.

Toyota onthult de nieuwe Auris en Auris TS op dinsdag 3 maart 2015 op de Autosalon van Genève. De persconferentie begint om 12:15 uur in Hal 4.