Toyota introduceert negenpersoons PROACE TAXI uitvoeringen

Geplaatst op 20 maart 2018 in Toyota/Modelnieuws
Update: 2 april, 2018
  • PROACE SHUTTLE negenpersoons TAXI-uitvoering in twee lengtematen

  • De zuinigste motoren in zijn klasse

  • Enige TAXI-bus met standaard glazen panoramadak

  • 5-sterren Euro NCAP veiligheid

  • Full service op maat met één vast contactpersoon

    Toyota introduceert de PROACE SHUTTLE personenbussen als slimme negenpersoons TAXI uitvoeringen. Hiermee is de PROACE SHUTTLE een innovatieve maar ook écht zuinige oplossing voor TAXI- en contractvervoerders.

PROACE SHUTTLE negenpersoons TAXI-uitvoering in twee lengtematen
Toyota levert de PROACE SHUTTLE, standaard al met negen zitplaatsen, met TAXI ombouw in de lengtematen Medium en Long compleet ingericht en RDW gekeurd als direct inzetbare TAXI. Zaken als airconditioning, cruise control en audio zijn standaard al aanwezig. Uniek zijn deze ook door de slijtvaste uitneembare banken én het standaard grote glazen panoramadak. Dit geeft een extra dimensie aan reizen en is een geweldige belevenis voor de passagiers. De extra lange variant heeft een bagageruimte waarin veel grote reiskoffers passen. Ideaal voor o.a. luchthavenvervoer.   

Praktische doelgerichte inrichting
Bij de PROACE SHUTTLE in Taxi-uitvoering is alles gericht op doelgerichtheid én comfort. Door zijn bewust beperkt gehouden hoogte van 190 cm past de PROACE SHUTTLE in parkeergarages. Tevens biedt hij hierdoor een interieur met praktische afmetingen om comfortabel te zitten, maar juist bewust niet om in de auto te kunnen staan. De binnenzijde is praktisch afgewerkt met een geheel vlakke kunststoffen vloer om hem snel schoon te maken en te houden. Het interieur is voorzien van slijtvaste comfortabele banken die desgewenst uitneembaar zijn. Aan de rechterkant is een grote schuifdeur aanwezig waardoor in- en uitstappen aan stoeprandzijde veilig en eenvoudig is.  

De zuinigste  motoren
Toyota levert de PROACE SHUTTLE personenbussen met D-4D dieselmotoren die zeer zuinig omgaan met brandstof. Voor taxiondernemers en contractvervoerders levert de PROACE SHUTTLE met een brandstofverbruik van 5,2 liter op 100km al snel vele euro’s aan kostenbesparing op. Zelfs de 177 pk sterke 2.0 D-4D met comfortabele zestrapsautomaat neemt genoegen met slechts 5,7 liter op 100km.

Comfortabel en veilig werken
Naast het belang van veiligheid voor de passagiers, is ook de bestuurder verzekerd van een veilige en comfortabele werkplek. Door tal van toepassingen is de PROACE SHUTTLE één van de meest veilige personenbussen in de markt en gewaardeerd met vijf Euro NCAP sterren. Maar ook zitcomfort van de bestuurder is door de veelvuldig verstelbare stoelen met armsteun van een hoogstaand niveau. Gecombineerd met de extreem stille motor en het directe stuurgedrag is de PROACE SHUTTLE een prettige werkplek.

Full service op maat met 1 vaste contactpersoon
Ook voor een PROACE SHUTTLE personenbussen gelden dezelfde services als voor PROACE bedrijfswagens. Altijd minimaal drie jaar – 100.000 km Toyota garantie, vaste onderhoudstarieven én één vast aanspreekpunt bij de Toyota dealer. Aanvullende garanties, servicecontracten, vervangend vervoer, Financial & Operationele Lease en assurantie bieden een volledige risicoafdekking. One-stop-shop met Toyota Full Service.