Private lease aantrekkelijker dan kopen

Geplaatst op 13 juli 2016 in Van Gent nieuws , Toyota/Modelnieuws

Vamos! Let’s go, met de Aygo. Naar de stad of naar het strand. Radio aan en het dak eraf.
De Toyota Aygo X-wave biedt vrijwel alles wat je nodig hebt en je rijdt hem al vanaf €239,- per maand. Hij staat voor je klaar bij Toyota van Gent.

‘Jazeker, all-in! Geen addertjes, geen werkplaatsfacturen en geen risico. Alleen de benzine betaal je zelf’, vertelt Gilbert van Gent. ‘Ik kan gerust zeggen dat Private Lease goedkoper is dan kopen, als je het vergelijkt met elke vier jaar weer een nieuwe auto aanschaffen’.

‘Steeds meer mensen denken in maandbedragen. Dan denk je misschien al snel aan de jeugd maar opvallend is dat vooral de 50-plusser kiest voor Private Lease. Ze willen weten waar ze aan toe zijn. De markt in deze vorm van een auto rijden is de laatste jaren explosief gegroeid. Het voordeel is de zekerheid. Je loopt geen enkel risico. Als er iets mis is met de auto, dan repareren we het. Bovendien profiteert elke Private Leaser van de voordelen die wij bieden zoals gratis pechhulp en een gratis vervangende auto. Kortom, geen open eindjes. Een ander groot voordeel is dat je niet hoeft te investeren of een lening moet gaan afsluiten. Geen zorgen dus over afschrijving of restwaarde. Na vier jaar kan je weer een nieuwe auto rijden.

De Toyota Aygo (zie foto) is vorig jaar in een nieuw jasje gestoken. Hij heeft een stoerder en sportiever uiterlijk gekregen. Tanja is de trotse nieuwe eigenaresse van een rode Aygo X-wave. ‘Ik was op zoek naar een complete auto met airconditioning, navigatie, elektrische raambediening en -het allerbelangrijkst- een 5deurs. Deze Aygo heeft zelfs nog een open dak! Dat was altijd mijn droom’.  Toyota Private Lease maakt het mogelijk.

Kom gauw een kijkje nemen in de showroom of lees meer:
 Meer over private lease Bereken uw maandbedrag