Prijsonthulling nieuwe Toyota C-HR

Geplaatst op 03 oktober 2023

Met de introductie op de nieuwe C-HR bouwt Toyota voort op het succes van de eerste C-HR. Lees snel verder wat de tweede generatie C-HR voor u in petto heeft.  

Wat is de prijs van de C-HR 2024?

Onlangs presenteerde Toyota de nieuwe Toyota C-HR, die we rond de jaarwisseling in onze showroom verwachten. De C-HR is vanaf vandaag te bestellen vanaf € 37.295*. Met Toyota Private Lease rijd je al een C-HR vanaf € 499,- per maand**.

De Toyota C-HR komt beschikbaar in verschillende uitrustingen. De Active, Dynamic, First Edition, Executive en GR SPORT PLUS uitrusting. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het samenstellen van de C-HR die volledig aansluit op uw vervoersbehoeften. Vraag jouw Van Gent Verkoopadvisuer naar de mogelijkheden of lees snel verder!

Stoer design en innovatieve hulpen

De nieuwste generatie blijft trouw aan het design van zijn voorganger. Ook van binnen is de auto van alle gemakken voorzien. Het interieur heeft een stijlvolle uitstraling gecombineerd met modern comfort. De Toyota C-HR is uitgerust met de meest innovatieve technologische hulpmiddelen, wat zorgt voor een gepersonaliseerde gebruikerservaring en ultiem rijcomfort!

Nieuwste generatie hybridetechnologie

Toyota weet de C-HR naar een nog hoger niveau te tillen. De Toyota C-HR is uitgerust met de nieuwste generatie Toyota hybridetechnologie. Dit zorgt voor nog meer vermogen en lage emissies. Net als bij de vijfde generatie Prius ligt ook bij de C-HR de focus op duurzaamheid en het terugdringen van de CO2-uitstoot.  

In welke aandrijflijn komt de Toyota C-HR beschikbaar?

De Toyota C-HR komt beschikbaar in drie geëlektrificeerde aandrijflijnen. Het gamma zal bestaan uit een 1,8 en 2,0-liter hybride alsook een 2,0 liter plug-in hybride C-HR. Door het aanbieden van drie verschillende aandrijflijnen stimuleert Toyota de reductie van CO2. 

Wanneer wordt de Toyota C-HR verwacht?

Goed nieuws! De nieuwe C-HR verwachten wij in 2023, rond de jaarwisseling in onze showroom. Bent u benieuwd naar het adembenemende design en wilt u de krachtige prestaties zelf ervaren? Wij houden u hiervan op de hoogte op onze social media.

*Prijzen in prijslijst houden rekening met BPM-tarieven van 2024.

**Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof. Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte. (Actie)voorwaarden van toepassing. Toetsing en registratie BKR. (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden.