Onthulling nieuwe Toyota C-HR

Geplaatst op 09 juli 2023
Update: 19 september, 2023

Met de introductie op de nieuwe C-HR bouwt Toyota voort op het succes van de eerste C-HR. Lees snel verder wat de tweede generatie C-HR voor u in petto heeft.  

Stoer design en innovatieve hulpen

De nieuwste generatie blijft trouw aan het design van zijn voorganger. Ook van binnen is de auto van alle gemakken voorzien. Het interieur heeft een stijlvolle uitstraling gecombineerd met modern comfort. De Toyota C-HR is uitgerust met de meest innovatieve technologische hulpmiddelen, wat zorgt voor een gepersonaliseerde gebruikerservaring en ultiem rijcomfort!

Nieuwste generatie hybridetechnologie

Toyota weet de C-HR naar een nog hoger niveau te tillen. De Toyota C-HR is uitgerust met de nieuwste generatie Toyota hybridetechnologie. Dit zorgt voor nog meer vermogen en lage emissies. Net als bij de vijfde generatie Prius ligt ook bij de C-HR de focus op duurzaamheid en het terugdringen van de CO2-uitstoot.  

In welke aandrijflijn komt de Toyota C-HR beschikbaar?

De Toyota C-HR komt beschikbaar in drie geëlektrificeerde aandrijflijnen. Het gamma zal bestaan uit een 1,8 en 2,0-liter hybride alsook een 2,0 liter plug-in hybride C-HR. Door het aanbieden van drie verschillende aandrijflijnen stimuleert Toyota de reductie van CO2. 

Wanneer wordt de Toyota C-HR verwacht?

Goed nieuws! De nieuwe C-HR verwachten wij in 2023, rond de jaarwisseling in onze showroom. Bent u benieuwd naar het adembenemende design en wilt u de krachtige prestaties zelf ervaren? Wij houden u hiervan op de hoogte op onze social media.

Wat is de prijs van de nieuwe C-HR?

Wij verwachten de C-HR rond de jaarwisseling in onze showroom. Voor die tijd zullen de prijzen van de verschillende aandrijflijnen van bekend worden gemaakt. Wij houden je op de hoogte!