De PROACE Campervan staat in onze showroom

Geplaatst op 10 juli 2019 in Van Gent nieuws , Toyota/Modelnieuws

Na de succesvolle Nederlandse introductie tijdens de CamperExpo in Houten afgelopen voorjaar is het nu eindelijk zover! De allereerste PROACE Campervan voor de Nederlandse markt staat bij Toyotadealer Van Gent in Ede in de showroom!

Compleet
En de allereerste moet natuurlijk ook een hele bijzondere zijn! En dat is deze dan ook. Werkelijk alles zit er op en er aan zoals een 177 pk diesel met automaat, navigatie, achteruitrijcamera, een luifel, een bed in het dak, een standkachel en lichtmetalen velgen.

Kom kijken!
In de showroom kan u alle mogelijkheden van deze overcomplete buscamper op uw gemak komen bekijken. Onze gespecialiseerde adviseurs Robin van den Top en Jan Willem Hek helpen u graag met het tonen van alle mogelijkheden.

Aanschaf
Bent u al geïnteresseerd in de aanschaf dan kunnen we uw wensen in kaart gaan brengen. Ook inruil van een buscamper is daarbij uiteraard mogelijk. Gaat u voor een luxe buscamper met alles er op en er aan dan hebben wij de beste deal voor u! Wij doen u graag een voorstel.

Verhuur
Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om de PROACE Campervan te huren. Op deze manier krijgt u tijdens uw vakantie de allerbeste indruk van deze luxe buscamper. Benieuwd naar de huurmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.