1 september staan wij op het 4WDFestival in Oss

Geplaatst op 08 augustus 2013 in Van Gent nieuws , Evenementen

In het kort Het 4WD FESTIVAL is een festijn, waar 4x4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich zullen presenteren, maar ook een evenement, waar alle facetten van de4x4-autosport te zien zijn en alles, dat je nodig kunt hebben voor avontuurlijke vakantiereizen.

Daarnaast zullen er demo’s zijn met trial-, challenge-, snelheids- en Dakar-4x4’s en kunnen belangstellenden meerijden, of zelf (vrij) off-road rijden. Ook een 4x4-show hoort uiteraard bij het 4WD FESTIVAL: behalve talloze nieuwe 4x4’s zullen er ook diverse bijzondere 4WD-voertuigen op de ‘car catwalk’ worden geshowd. Verder zijn er horecapleinen, een ‘kids world’, live optredens op het hoofdpodium, etc. Dat alles maakt, dat het 4WD FESTIVAL voor jong en oud een complete dag 4x4-plezier is.

Sander van Zijl, uitgever van 4WD Magazine en organisator van het 4WD FESTIVAL, legt uit: Het 4WD FESTIVAL is niet alleen voor bezitters van een 4WD voertuig: ‘Iedereen, die interesse heeft in 4x4- auto’s, zal kennis kunnen maken met de 4WD-wereld in de breedste zin van het woord’, aldus Sander van Zijl.

Gratis toegang Het 4WD FESTIVAL is GRATIS te bezoeken, na aanmelding via de website www.4wdfestival.nl op de website staat alle informatie, het programma en de laatste updates!

Terug naar overzicht