Een ruime 8-persoons auto of bus van Toyota

Hiervoor zit u goed bij Van Gent in Ede en Veenendaal. Een 8-persoons auto is een echte uitkomst voor iedereen die waarde hecht aan ruimte, comfort, veiligheid en luxe. Zeker wanneer u kiest voor een 8-persoons bus van Toyota. De PROACE Verso en de PROACE Shuttle hebben alles wat u maar kunt wensen: meer dan voldoende zitplaats, een hoog laadvermogen, hoge instap, plek voor al uw benodigdheden en de meest moderne apparatuur.

Toyota-modellen als 8-persoons auto of bus

Toyota PROACE Verso

Voor 8 inzittenden is er in deze auto meer dan genoeg plek. De multifunctionele PROACE Verso is namelijk een fantastische 8-persoons bus. En omdat u de keuze heeft uit 3 lengtematen – Compact, Medium en Long – hoeft u niet in te leveren op rijgemak in de stad. Alle nieuwe én tweedehands PROACE Verso-modellen hebben 6 tot 8 stoelen/banken die in hoge mate verstelbaar en opklapbaar zijn.

Toyota Proace Verso 8-persoons auto

  • Ultra zuinige en schone dieselmotor
  • Handgeschakeld of automaat 8-persoons autp
  • 3 lengtematen: Compact, Medium en Long
  • Actieve veiligheid met Toyota Safety Sense

Bekijk de PROACE Verso

Toyota PROACE Shuttle

Uitermate geschikt voor (zakelijk) personenvervoer is de 9-persoons PROACE Shuttle. Deze taxibus biedt ruimte aan maar liefst 9 inzittenden en is daarmee perfect voor o.a. taxiritten, groepsvervoer, contractvervoer en luchthavenvervoer. Er bestaan twee varianten – SHUTTLE Medium en SHUTTLE Long – beide van alle gemakken en zelfs luxe voorzien. Ook de tweedehands SHUTTLE. En zonder dat dit afdoet aan het betrouwbare, wendbare en zuinige karakter.

Toyota Proace Shuttle Taxi 8 personen

  • 5 sterren in de Euro NCAP veiligheidstest
  • 3 jaar of 100.000 km garantie met Toyota Full Service
  • Slijtvaste interieurafwerking
  • Panoramadak, airconditioning, cruise control en meer gemak

Bekijk de PROACE Shuttle

Nieuwe en tweedehands 8-persoons busjes

Een 8-persoons auto is een investering, maar dat betekent niet dat u uw budget hoeft te overschrijden. U kunt er namelijk voor kiezen een nieuwe 8-persoons bus te kopen of juist gaan voor een Toyota-occasion. Een selectie van onze 8-persoons occasions vindt u onderaan de pagina.  Als officieel Toyota-dealer kunnen wij u vrijwel altijd uw gedroomde 8-zitter bieden. Uit ons ruime actuele aanbod of op verzoek. Aan u de keuze.