Highlander

De Highlander van Toyota kent geen compromis. Deze 2.5 l hybride automaat is grensverleggend dankzij de combinatie van kracht en duurzaamheid. Stijl en comfort doen niet aan elkaar onder, welk model u ook kiest. Het is een ruime 7-zitter, voorzien van vooruitstrevende technologie en een luxueus en flexibel interieur, die u de ultieme rijbeleving biedt.

Beschikbare uitvoeringen van de Toyota Highlander 2.5:

 • Toyota Highlander Style
 • Toyota Highlander Business
 • Toyota Highlander Executive
 • Toyota Highlander Business Plus
 • Toyota Highlander Premium

 

Eigenschappen

De Toyota Highlander in het kort:

 • Laag benzineverbruik en lage emissies, waar en wanneer dan ook
 • Kracht en efficiency gecombineerd met stijl en comfort
 • Geavanceerde technologie voor ultieme veiligheid en rijgemak
 • De beste veiligheidsfunctie in z’n klasse: Toyota T-mate
 • Ideale caravantrekker met een trekgewicht van 2.000 kg
 • Luxueus en comfortabel design, zowel exterieur als interieur

Vind uw ideale Toyota

Komt u langs in een van onze showrooms in Amersfoort, Ede en Veenendaal, dan vertellen onze medewerkers u graag alles over dit bijzondere model. Bovendien heeft u zo de mogelijkheid om de auto in levenden lijve te zien en ervaren tijdens een proefrit. Of neem meteen een kijkje bij alle nieuwe modellen, waaronder ook de Hilux en Land Cruiser, of vraag naar de Highlander occasions. Bij Van Gent hebben we een Toyota voor elke bestuurder.

Een luxueuze en comfortabele krachtpatser

De Toyota Highlander 2.5 is ontworpen volgens de filosofie van Toyota New Global Architecture (TNGA). Het design is strak en luxueus, zonder in te leveren op kracht en efficiency. De wagen staat op het lichtgewicht en extra stijve GA-K-voertuigplatform en beschikt over een 2.5 liter High Power Hybrid motor. Toyota rust de Highlander standaard uit met intelligente All-Wheel Drive (AWD-i). De SUV biedt een maximaal trekgewicht van 2.000 kilo en is daardoor ideaal als caravantrekker. Zowel aan het exterieur als het interieur merkt u vakmanschap in elk detail. In de Highlander rijdt u in stijl en maximaal comfort.

De rijervaring van uw leven

Met maar liefst 7 verstelbare en met leder afgewerkte zitplaatsen, veel beenruimte, een hoge zitpositie, stoelverwarming en -ventilatie en individuele USB-aansluitingen en opbergvakken biedt de Toyota Highlander een uiterst comfortabele rit aan iedereen. De indeling is bovendien flexibel en beschikt over slimme, praktische opbergmogelijkheden. Met alle 7 zitplaatsen bezet bedraagt het laadvolume 332 liter, wat met ingeklapte zitrijen oploopt tot een imposante 1.909 liter.

De efficiency van de aandrijflijn is eveneens af te stellen op uw wensen met de verschillende standen: NORMAL, ECO, SPORT en EV. Kies voor krachtige acceleratie en een snelle respons, of juist voor een stille en comfortabele rijbeleving. Dankzij het extra vermogen van de extra elektromotor hebben de voorwielen meer grip, waardoor ze minder doorslippen.

Samen veiliger onderweg met Toyota T-mate

De Highlander is uitgerust met de beste veiligheidsfunctie in zijn klasse: Toyota T-mate, een veiligheidssysteem dat functioneert als uw assistent onderweg. De reeks hulpsystemen die T-mate bevat maakt elke rit aangenamer en veiliger, of u nu over de snelweg of door de stad rijdt. Ook parkeren is makkelijker dankzij T-mate. Zo zijn bestuurder, passagiers en andere weggebruikers altijd in veilige handen.

Alles in het zicht met geavanceerde technologie

De Toyota T-mate is niet de enige vooruitstrevende technologie die de Highlander zo veilig en comfortabel maakt. De geavanceerde systemen en functionaliteiten geven u nog veel meer rijgemak en -comfort. Denk aan actuele verkeersinformatie, navigatie via de cloud. Ook beschikt de wagen over een uitgebreid multimediasysteem met 12,3" TFT-scherm, USB-koppelingen en mogelijkheid om uw smartphone aan te sluiten en draadloos op te laden. In de Toyota Highlander bent u altijd van alles op de hoogte.

De Highlander is voorzien van:

 • Pre-Collision System
 • Adaptive Cruise Control
 • Blind Spot Monitor
 • Toyota Smart Connect
 • Smart Voice Assist
 • Rear Cross Traffic Alert met automatisch remsysteem
 • Panoramic View Monitor
 • Rear Seat Reminder System
 • Smart Rear View Mirror

Duurzaamheid was nog nooit zo leuk

Zelfs met al z’n kracht en technologie is de Highlander nog steeds grensverleggend duurzaam. Dankzij de efficiënte geëlektrificeerde hybride-aandrijflijn zijn het benzineverbruik en de emissies laag: respectievelijk 6.6-7l/100 km (afhankelijk van uitvoering) en 149 g/km. Zowel op de snelweg als in druk stadsverkeer laat de Highlander zijn duurzame kwaliteiten zien – zonder uw rijplezier in gevaar te brengen.

10 jaar garantie

Een Toyota brengt u overal én weer thuis. Daar kunt u op bouwen. Op een nieuwe Toyota Highlander ontvangt u daarom 10 jaar garantie (tot 200.000 km). Zodat u zich helemaal zorgeloos op de weg bevindt.

Toyota Highlander prijs

De prijs van uw Toyota Highlander is afhankelijk van uitvoering en specifieke eigenschappen. Bekijk in de brochure onderaan de pagina de meest actuele prijzen voor de Toyota Highlander of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een persoonlijke prijsindicatie.

Bekijk ook de mogelijkheden voor leasen of financieren

Ervaar de Highlander vrijblijvend

Benieuwd naar de Toyota Highlander hybrid? Beleef de ultieme rijervaring door vandaag nog uw vrijblijvende proefrit te plannen. De Highlander wacht op uw in een van onze showrooms in Amersfoort, Ede of Veenendaal.

Plan uw proefrit

Downloads

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.