Camry

Verfijnde elegantie mét hybride aandrijving van de nieuwste generatie. Door strak design te combineren met voortreffelijke prestaties,  heeft Toyota met de nieuwe Camry een auto ontworpen die garant staat voor een innovatieve rijervaring. Nieuwsgierig naar de nieuwe Toyota Camry? Bewonder nu alvast zijn fijne looks en geweldige specificaties. U kunt 'm zien én ervaren bij Van Gent. 

 

Eigenschappen

In deze hybride geniet u van elke rit. Danzij optimaal comfort en technische prestaties.

Toyota Camry verfijnde hybride:

  • Elegant design
  • Ruim zitcomfort, ook op de achterbank
  • Soepele en dynamische rijeigenschappen
  • Zeer wendbaar dankzij laag zwaartepunt en stijver chassis
  • Krachtiger én zuiniger hybride-aandrijving
  • Geruisloze nieuwe 2,5 liter hybride aandrijflijn
  • Innovatief Toyota Safety Sense veiligheidssysteem

Zijn compleet nieuw ontwikkelde 2,5 liter benzinemotor bundelt, samen met de electromotor, een indrukwekkend koppel en vermogen tot vloeiende prestaties en geruisloos rijcomfort. Behalve van extra vermogen bent u daarbij ook verzekerd van zeer gunstig brandstofverbruik.

Het TNGA (Toyota New Global Architecture) platvorm vormt de basis van de nieuwe Toyota modellen. Zo ook van de Camry. Het zwaartepunt is zeer laag wat de Camry uiterst wendbaar maakt en plezieriger om te rijden dan ooit.

Elegant design en volop ruimte 

Het hoogstaande interieur van de nieuwe Camry Hybrid combineert een elegant design met de allerbeste materialen. Naast ruim zitcomfort, zowel voorin als achterin, genieten bestuurder en passagier van een stijlvol dashboard met ononderbroken lijnen.  Zowel een middenconsole met daarin de bediening voor airconditioning, audio en de verstelbare rugleuning van de achterbank behoren tot de mogelijkheden. Met een laadvolume van 524 liter heeft u bovendien alle ruimte om alles mee te nemen wat u nodig heeft.

Geavanceerde veiligheidstechnologie

Elke Camry Hybrid is uitgerust met Toyota Safety Sense, een compleet arsenaal aan geavanceerde technologieën die een nieuwe dimensie geven aan rij-hulpsystemen voor de bestuurder. Toyota Safety Sense omvat functies als een Pre-Collision System met voetgangersdetectie, full-range Adaptive Cruise Control en Lane Departure Alert met Steering Assist.

Downloads

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.

Houd mij op de hoogte