Lexus-occasions

Naast nieuwe Toyota’s en Toyota occasions vindt u bij Van Gent een selectie hoogwaardige Lexus occasions. Lexus, het luxueuze zusje van Toyota, wordt wereldwijd geroemd vanwege haar sportieve designs en innovatieve technologie. De luxe die u van een sportwagen mag verwachten, gecombineerd met de betrouwbare kwaliteit die u van het moederbedrijf gewend bent. Zonder schrikbarend prijskaartje – al helemaal wanneer u kiest voor een tweedehands Lexus.

Lexus occasion aanbod

Bekijk ons aanbod betaalbare luxe en breng een bezoek aan een van onze vestigingen in Ede of Veenendaal voor een vrijblijvende proefrit.

Betaalbare luxe van Lexus

Wat in de jaren ‘80 in Japan is begonnen, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal marktleider met voertuigen in verschillende segmenten. Naast luxe sportwagens maken ook een sedan, coupé, cabriolet en SUV deel uit van het luxe aanbod van Lexus. Het merk blijft continu ontwikkelen op techniek en design, waardoor een zuinige hybride en automaat tegenwoordig standaard onderdeel van het aanbod zijn. 

U heeft dan ook de keuze uit allerhande modellen in diverse prijsklassen, voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Denk aan de Lexus CT 200h, IS 300h, NX 300h of UX 250h. Het aanbod occasions wisselt bovendien met regelmaat. Staat de ideale Lexus voor u er nu niet tussen?Dan gaan wij er graag naar op zoek.

Tweedehands Lexus in topconditie

Bij een occasion van Lexus wordt de luxe er niet minder op. Het zachte prijskaartje waar u van profiteert bij een tweedehands Lexus kopen, doet zeker niet af aan de kwaliteit. Niet enkel omdat dit kenmerkend is voor het merk, maar ook omdat wij bij Van Gent er zorg voor dragen dat elke Lexus-occasion in perfecte staat verkeert.

Komt u bij ons een Lexus-occasion kopen, dan maken wij deze bovendien volledig rijklaar voor u. Zo rijdt u snel en zorgeloos op weg in uw ‘nieuwe’ Lexus.