Veel dames op Ladiesnight

Geplaatst op 02 november 2013 in Van Gent nieuws , Evenementen , Klanten
Update: 17 maart, 2016

De grote belangstelling veroorzaakte even een klein verkeersinfarct op de Grote Beer / Galileïstraat, verder verliep alles soepeltjes. Crown Catering zorgde direct bij binnenkomst voor een lekker glaasje bubbels, waarna de dames de speciaal ingerichte showroom konden betreden.

Fraai uitgelichte witte Toyota's
Geen showroom vol met de nieuwste modellen, maar enkele fraai uitgelichte en uitsluitend witte Toyota's vulden de ruimte tussen de stands op. Maar liefst twintig lokale ondernemers waren met hun bedrijf aanwezig en kregen alle aandacht van het toegestroomde publiek. Van beauty, mode, lifestyle, optiek, fietsen tot sportkleding, coaching, kleuradvies, massage en heerlijke lekkernijen. Voor ieder wat wils.

Koken op de brug
Het bleef niet beperkt tot de showroom. Ook achter de schermen was ons bedrijf opengesteld. In de werkplaats vonden diverse technische workshops plaats, van koplamp vervangen, wiel wisselen tot zelfcontroles. Dit alles in een heerlijke geur van vers bereid voedsel. Een van de werkbruggen was omgebouwd tot kookeiland waarop de heerlijkste gerechten klaargemaakt werden.

Zelf autospuiten
Schade Service Van Gent deed nog een duit in het zakje door de dames de mogelijkheid te bieden zélf auto te spuiten! Gehuld in spuitoverall, masker en zelfs beschermhoesjes om de schoenen betraden de dames in groepjes de spuitcabines. Hier werden de beginselen van het vak autospuiter uitgelegd en mochten de dames zelf ook het spuitpistool hanteren.

Controlelampjes Quiz
Prijzen vielen er ook te winnen zoals bij 'Raad het Schadebedrag' of 'De Controlelampjes Quiz'. De winnaars van een jaar autowassen of een Beauty behandeling (voor de auto), zijn bekend!! Ook zijn de goed antwoorden van de controlelampjes quiz na te lezen.

Klik voor winnares en goede antwoorden Controlelampjes Quiz
Klik voor wie het dichtst bij het juiste schadebedrag zat, in raad het schadebedrag.

Er zijn ook standhouders die prijzen hebben verloot. JEMAKO maakte bekend dat Jeanette Smeitink uit Veenendaal de winnaar is geworden van de JEMAKO Keukenkit ter waarde van € 70,-. Ook Schoonheidssalon Puur bij Eveline heeft een prijswinnaar en dat is geworden Manuele van Voorthuizen. Zij is de winnaar van een gezichtsbehandeling ter waarde van € 60,-. Ook deze prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Goodie bag
Aan het einde van de avond konden de dames die zich vooraf hadden aangemeld een goodie bag vol ophalen.
Benieuwd welke stands er aanwezig waren, bekijk hier alle standhouders.
Langs deze weg willen wij alle standhouders, medewerkers en bovenal bezoekers van de ladiesnight bedanken voor een onvergetelijke avond!

Foto's staan online 
Alle mooie plaatjes van de avond staan online. Bekijk ze hier via facebook.