Van Gent: al jaren trouwe sponsor van de Van Gent Finaleweken

Het einde van weer een daverend sportseizoen vol verrassingen en spectaculaire ontknopingen in Ede en Veenendaal is aangebroken: de Van Gent Finaleweken! Van Gent is al jarenlang trouwe sponsor van het slotstuk van het reguliere sportseizoen en heeft ook dit jaar zijn naam eraan verbonden.

Best uniek

Gilbert van Gent zegt daarover het volgende: “Ten eerste zijn er weinig lokale media die het einde van een sportseizoen zó uitgebreid verslaan. Ede en Veenendaal doen dat allebei. Dat is best uniek.”

Extra aandacht voor de clubs en de mensen

“Daarnaast werken ontzettend veel vrijwilligers en vaste krachten bij de clubs en verenigingen die bij deze Finaleweken betrokken zijn – en dat vinden wij een mooi iets. We steunen en sponsoren ze dan ook graag: enerzijds om het lokale sportjournaille te helpen en anderzijds om de clubs, de mensen én de ontknoping extra aandacht te geven.”

Speciale acties voor Van Gent

Natuurlijk doet Van Gent méér dan alleen een stukje sponsoring en zijn naam aan de Finaleweken verbinden: de komende weken zijn er namelijk tal van acties voor klanten die de showroom of werkplaats bezoeken. Er is zelfs een actie voor een compleet sportteam!  Op de hoogte blijven? Volg vooral onze Facebook-pagina en schrijf je in voor de nieuwsbrief.