Gekkenhuis bij Media Markt Ede (alleen deze week)

Geplaatst op 26 oktober 2016 in Van Gent nieuws , Evenementen

Tijdens de Media Markt ‘Gekkenhuis’-actie van woensdag 26 tot en met 30 oktober 2016 zijn de Toyota AYGO, Yaris, Auris (ook als Touring Sports) bij de Media Markt verkrijgbaar met een extreem scherp Private Lease aanbod van Justlease.nl. Voor gedegen advies is er zowel een Justlease.nl als een Van Gent medewerker in de Media Markt in Ede aanwezig. De auto’s worden afgeleverd en onderhouden bij Toyota Van Gent.

Uniek aanbod

Het vanaf tarief start bij 169 euro per maand voor de Toyota AYGO bij een looptijd van 3 jaar. Voor dit bedrag wordt je volledig ontzorgd. Je hoeft alleen nog maar te tanken. Alle overige zaken zoals motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering én onderhoud via de Toyota dealer zijn inbegrepen in het scherpe aanbod. De levering en service vinden plaats bij Van Gent Autobedrijf (mits u woonachtig bent in onze regio).

Uniek is dat de actie al beschikbaar is voor automobilisten vanaf 18 jaar. Uniek is eveneens dat het aantal schadevrije jaren van de berijder geen invloed heeft op het maandtarief naar keuze van de klant. 

Bekijk de actiewebsite