Toyota Proace leverbaar vanaf € 16.995,-

Geplaatst op 02 juni 2016 in Toyota/Modelnieuws , Zakelijk

Deze zomer introduceert Toyota haar totaal nieuwe en sterk verbrede leveringsprogramma van de PROACE bedrijfswagens op de Nederlandse markt. Toyota maakt vandaag de verkoopprijzen bekend, inclusief de meest belangrijkste specificaties.

PROACE Compact: plaats voor 2 Europallets en 3 passagiers vanaf 16.995 euro
In het sterk groeiende CDV+ segment introduceert Toyota de PROACE Compact met een scherpe vanafprijs van 16.995 euro exclusief BTW en BPM. Standaard is elke PROACE voorzien van 3 jaar/100.000km fabrieksgarantie én uiteraard de toegewijde Toyota service. Standaard zijn onder meer ook cruise control, een bijrijdersbank, centrale portiervergrendeling en een bandenspanningscontrolesysteem (TPWS).

De PROACE Compact heeft een laadvermogen van ruim 1.500 kg, mag 2.500 kg geremd trekken en heeft een draaicirkel van 11,3 meter. De PROACE Compact heeft een maximale laadcapaciteit van maar liefst 4,6 m3.

Voor slechts 1.500 euro extra biedt Toyota de complete PROACE Compact Cool Comfort. Deze is voorzien van airconditioning, audio en extra comfortabele bestuurderstoel. De basismotor is de 1,6-liter 95 pk/70 kW sterke EURO 6 dieselmotor, zowel leverbaar met een handgeschakelde als een automatische transmissie. Daarnaast biedt Toyota de zeer zuinige 1,6-liter D-4D met 115 pk/85 kW en de 2,0 liter D-4D met 122 pk/90 kW die eveneens een scherpe prijs krijgen.

PROACE Worker en Long Worker sterke troef in het MDV-segment
De PROACE Worker (L1) is een ruime bestelwagen in het MDV segment. Hij is ook leverbaar als extra lange en ruime Long Worker (L2). Ook hier gelden laadvermogens van ruim 1.500 kg en een geremd trekvermogen tot 2.500 kg. De stoere PROACE Worker heeft een prijs vanaf 17.945 euro exclusief BTW en BPM. Standaard biedt hij plaats aan 3 passagiers alsook 3 Europallets. De standaarduitrusting is meteen rijk met zaken als cruise control met snelheidsbeperking. Met een gecombineerd brandstofverbruik van slechts  5,1l/100 km (Europese norm) bewijst de PROACE Worker dat stevige prestaties én brandstofkostenbesparing hand in hand gaan. Toyota levert de PROACE Worker met EURO 6 motoren van 95 pk/70 kW tot 174 pk/128 kW en met handgeschakelde en automatische versnellingsbakken.

PROACE Dubbele Cabine: werk & privé combineren vanaf 23.345 euro
Hardwerkende ondernemers willen ook goed genieten in hun vrije tijd. De PROACE Dubbele Cabine combineert 4 m3 laadvermogen met standaard 6 zitplaatsen. De complete PROACE Dubbele Cabine in Cool Comfort uitvoering biedt onder andere airconditioning, een audiosysteem, een extra comfortabele bestuurdersstoel en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. De uitvoering is er al vanaf 23.345 euro exclusief BTW en BPM.

Een betrouwbare Toyota krijgt 3 jaar/100.000 km garantie én de Toyota-service
Achter de PROACE bedrijfswagenlijn staat een stevige organisatie. Naast standaard 3 jaar/100.000 km fabrieksgarantie heeft elke PROACE levenslang recht op Toyota pechhulp in heel Europa, mits de auto uiteraard in onderhoud is bij de Toyota dealer. Het is vanzelfsprekend dat zaken als passend vervangend vervoer, bedrijfswageninrichting op maat en financiële oplossingen goed geregeld zijn. Toyota neemt de zorg rondom mobiliteit uit handen en zorgt ervoor dat de ondernemer zich kan concentreren op ondernemen. 

Vanaf nu te bestellen

De PROACE Worker is per direct bestelbaar en staat nog deze zomer in onze showroom.

Bekijk meer informatie