Hype kiest voor Prius Plug-In

Update: 17 maart, 2016

Als jarenlange vaste klant van Toyota Van Gent is de Prius geen onbekende meer voor Hype Automatiseringen. Inmiddels rijden er al vier rond in haar wagenpark. En naar volle tevredenheid. Logisch dus dat de onderneming kiest voor de vervolgstap, de Prius Plug-In. Deze vooruitstrevende auto combineert de voordelen van een elektrische auto met deze van een hybride. Geen laadstress dus want je rijdt of volledig elektrisch of met het bewezen efficiente hybridesysteem tot 1.200km op één tank.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

"Onze doelstelling voor het Milieu Verantwoord Ondernemen wordt onderstreept met de aanschaf van deze nieuwe revolutionaire Toyota Prius Plug-In hybrid", aldus directielid Tim Gerrtisen van Hype, mededirectielid Etiën van de Beek voegt met trots toe: "Ook wij beseffen ons dat we steeds voorzichtiger met onze natuurlijke energiebronnen moeten omspringen en daar draagt deze auto duidelijk in bij."

Over Hype Automatisering

Hype Automatisering BV is een (inter)regionaal gerichte ICT-organisatie uit Barneveld. Zij ondersteunen bedrijven met automatiseringsvraagstukken. Dit kan op basis van (extern) beheer op het netwerk bij de klant maar ook zeker op het door het door Hype zelf ontwikkelde data-center platform. Hiermee wordt het Nieuwe Werken gefaciliteerd. www.hype.nl

Heel veel voordeel

De Prius Plug-In biedt naast een enorm voordeel in brandstofverbruik, tal van andere voordelen. Zo heeft de berijder 0% bijtelling, is de auto nog tot 2016 wegenbelastingvrij maar dat is nog niet alles. Bij zakelijke aanschaf profiteert het bedrijf ook nog eens van uitgebreide subsidieregelingen zoals de M.I.A. (36% van de aanschafprijs, aftrekpost), K.I.A. (28% van de aanschafprijs) en VAMIL (willekeurig afschrijven). En als klap op de vuurpijl: Toyota neemt verantwoordelijkheid door een laadpunt bij de auto te leveren. Met deze lolo (loading location) kan de klant thuis de auto opladen en heeft gelijk inzicht in zijn verbruik. Hierdoor zijn verbruikkosten te verhalen op het bedrijf. Wist u dat een volle lading slecht 75 cent kost aan stroom?

De Prius Plug-In is binnen en beschikbaar voor een proefrit. Laat u uitgebreid voorlichten over de filosofie van deze auto en de voordelen door onze verkopers.