Hoofdprijs WinterWelkom gevallen in Veenendaal!

Geplaatst op 04 december 2012 in Van Gent nieuws
Update: 17 maart, 2016

De wintersportreis kwam voor prijswinnaar De Jong volledig uit de lucht vallen. “We hebben er vast overheen gelezen, want we wisten niets van de actie af”, vertelt zijn vrouw Bianca (39) lachend. “De verrassing was daardoor des te groter. En het leuke is dat we één dag voordat mijn man zijn verjaardag vierde op de hoogte werden gebracht. Een mooi verjaardagscadeau dus!”

Kees en Bianca de Jong schaften hun Toyota Yaris aan bij Gebr. van Gent in Veenendaal. De auto is hier ook in onderhoud.

Gratis check-up

Tijdens Winter Welkom (van maandag 5 tot en met vrijdag 9 november) controleerden de doorgewinterde monteurs van Gebr. van Gent de auto van Toyota rijders op 16 punten die tijdens de winter extra belangrijk zijn. Zoals de accu, de verlichting en de banden. Voor trouwe klanten, onder wie Kees en Bianca de Jong, was deze check-up gratis.

Feestelijke ambiance

Kees en Bianca de Jong hebben dinsdag 4 december hun prijs in een feestelijke ambiance bij Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. in ontvangst genomen. De geheel verzorgde reis gaat per vliegtuig naar het Oostenrijkse skigebied Kitzbüheler Alpen. “Wij skiën niet, maar je kunt er ook prachtig wandelen. We gaan écht lekker genieten”, aldus het dolgelukkige echtpaar.