Henk Barten draagt stokje over aan Jan Willem Hek...

Geplaatst op 13 maart 2014 in Van Gent nieuws , Zakelijk

‘Vanaf mijn 18e jaar is Gebr. van Gent mijn enige werkgever geweest. En ik ben nooit één dag met tegenzin naar mijn werk toe gegaan’ vertelt Henk. ‘Als ik nog eens een stap wil maken is nu het moment. Ik ben een gevoelsmens en mijn gevoel vertelde mij dat ik voor deze nieuwe uitdaging moet gaan. Van Gent is een kerngezond en goedlopend bedrijf en ik heb daar aan mogen bijdragen. Met een goed gevoel kan ik dit nu overdragen aan Jan Willem Hek en ik weet zeker dat hij hier een succes van gaat maken. Graag maak ik ook van deze gelegenheid gebruik om alle klanten te bedanken voor hun jarenlange plezierige contact en vertrouwen. Mede door hen heb ik mijn werk met ontzettend veel plezier kunnen doen!’

Toyotaman

Per 1 april komt Jan Willem Hek, zelf woonachtig in Ede, het team versterken. Hij werkt al 13 jaar bij Gebr. van Gent in Veenendaal en is een Toyotaman in hart en nieren! Dat Jan Willem goed is in zijn vak staat vast getuige zijn titel ‘Beste Toyota verkoper van Nederland’ in 2010. ‘Toen ik hoorde dat Henk ons bedrijf ging verlaten heb ik direct aangegeven interesse te hebben in de overstap naar Ede’, legt Jan Willem uit. ‘Het lijkt me een enorm mooie uitdaging en ik kan niet wachten om dit met beide handen aan te grijpen!’

Zeldzaam dienstverband

De eerste die Henk inlichtte over zijn beslissing was Diderik van Gent. ‘Dit soort dienstverbanden zie je zelden’, geeft hij aan. ‘We zijn Henk dan ook erg dankbaar voor de vele jaren waarin hij zich voor ons bedrijf heeft ingezet. Toch kan ik Henk goed begrijpen. Als je nog eens iets anders hebt willen proberen is nu wel het moment en wie zijn wij om daar dan niet enthousiast over te zijn. We gunnen Henk zijn nieuwe uitdaging van harte en wensen hem dan ook veel succes en plezier bij zijn nieuwe werkgever. Tegelijkertijd hebben wij het volste vertrouwen in Jan Willem Hek die Henk in Ede als salesmanager zal opvolgen. Ook hem wensen wij heel veel succes’.

U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om eens kennis te komen maken met dit ‘nieuwe’ gezicht binnen het Van Gent Ede team.

Op de foto: Henk Barten en Jan Willem Hek (links) die elkaar succes wensen voor het pand van Van Gent in Ede.