Gratis voordeelpas voor vaste klanten

Geplaatst op 27 februari 2013 in Van Gent nieuws , Klanten , Zakelijk
Update: 17 maart, 2016

Jan Ditewig, chef-werkplaats bij de Veense Toyota vestiging, licht het voordeel graag toe. ‘Met de Voordeelpas krijgt de klant die door ons het reguliere onderhoud  aan zijn of haar Toyota laat uitvoeren, veel gratis zekerheden en extra’s. Onze klanten hadden al recht op 24 uurs pechhulp in heel Europa, daar bovenop kunt u gebruik maken van een gratis leenauto, worden tussentijds lampjes gratis vervangen, worden vloeistoffen gratis bijgevuld en is de APK gratis. Bovendien is een sterreparatie van de voorruit zonder verdere kosten.

Gratis wielen wisselen
Uniek is het feit dat Voordeelpashouders ook niets hoeven te betalen voor de wielenwissel indien zij de opslag via ons regelen. Voor slechts € 37,50 worden de wielen een half jaar opgeslagen en krijgt u ze gewassen terug! Zo biedt onze Voordeelpas extra financieel voordeel en versterkt deze nog eens het zorgeloze karakter dat het rijden in een Toyota toch al kenmerkt,’ aldus Jan. 

Direct profiteren
Alle huidige klanten profiteren direct van alle pluspunten. Nog geen klant? Maak dan snel een afspraak bij Gebr. van Gent voor onderhoud aan uw Toyota. De Voordeelpas met alle pluspunten krijgt u er in ieder geval gratis bij.

Alles weten over de Voordeelpas? En de voordelige onderhoudstarieven? 

Lees alle voordelen