Geweldige opbrengst Oranjebal 2015

Geplaatst op 27 april 2015
Update: 17 maart, 2016

Dit jaar heeft de Ronde Tafel Ede gekozen voor het Hospice De Olijftak in Ede als goed doel. Hospice Ede ‘draait’ op eigen bijdragen van patiënten en giften, maar kampt ondanks vele grote harten met een tekort aan financiële middelen. Om deze reden heeft de Ronde Tafel besloten een concreet project te omarmen, waarmee iemands laatste levensfase zoveel veraangenaamd kan worden. Met de opbrengst van het Oranjebal wordt een terrasoverkapping gerealiseerd, waardoor mensen ook in hun terminale fase van de buitenlucht kunnen genieten. Zelfs wanneer het regent.

Beide Toyota bedrijven aan de A12 in Ede hebben de koppen bij elkaar gestoken om zich in te zetten voor dit goede doel. Het gezamenlijke resultaat is de inbreng van een prachtige kavel op de veiling, namelijk: een nieuwe Toyota Aygo! Net als bij de overige kavels was de opbrengst van de Aygo hoger dan verwacht.

De feestvreugde bereikte een climax bij het bekend maken van het uiteindelijke eindbedrag. De ronde tafel mocht Hospice De Olijftak een cheque aanbieden ter waarde van € 68.350,-. Een fantastisch resultaat!