Duizendste review voor Van Gent

Geplaatst op 23 september 2015 in Van Gent nieuws , Klanten , Zakelijk
Update: 17 maart, 2016

“Ik vul eigenlijk nooit beoordelingen in, maar jullie hadden het gewoon verdiend!” aldus mevrouw Badoux.  Nietsvermoedend vulde ook zij een beoordeling in, ze gaf cijfer 9 met als tekst: "Wordt goed te woord gestaan betrouwbaar goede service.”

Pierre Gulikers, service adviseur in vestiging Ede, gaf haar vandaag als blijk van waardering een heerlijke taart met een print van de review op de bovenzijde. "Dat dit mij te wachten stond had ik natuurlijk nooit kunnen vermoeden. Erg leuk en ga zo door.” besloot de ‘winnares'.

De reviews worden verzameld door TNS-NIPO in opdracht van Toyota. Na ieder werkplaats-bezoek en aankoop van een nieuwe auto wordt er een enquete verstuurd. Sinds vorig jaar juli ook wordt hierin ook naar een review gevraagd. In iets meer dan een jaar tijd heeft Van Gent met haar twee vestigingen dus al deze mijlpaal bereikt.

Bekijk alle reviews hier

Wilt u ook een review over ons schrijven? Dit kan dus na een werkplaatsbezoek of aanschaf van een Toyota. Maar u kunt ook op de website van de ANWB of op klanten vertellen een beoordeling achterlaten.