Auris: nu profiteren van veel extra's!

Geplaatst op 05 februari 2014 in Van Gent nieuws , Toyota/Modelnieuws , Zakelijk
Update: 17 maart, 2016

De nieuwe Toyota Auris Now is standaard uitgerust met populaire opties als lichtmetalen 16-inch velgen, mistlampen vóór, climate control, cruise control en een met leder bekleed stuurwiel en dito versnellingspookknop. En doordat de ‘Now’-uitvoering gebaseerd is op de toch al compleet uitgevoerde Auris Comfort, zijn ook een radio/CD-speler, een USB-aansluiting, Follow me home-verlichting, LED-dagrijverlichting en Hill start assist control standaard.

Hatchback én stationwagon TS
Toyota levert de Auris Now als ruime vijfdeurs hatchback en als extra praktische Touring Sports (TS). Deze dynamisch gelijnde stationwagon biedt niet alleen royaal plaats aan de inzittenden, maar heeft ook een flinke bagageruimte van 530 liter. En die is heel eenvoudig uit te breiden tot een nóg indrukwekkendere 1.658 liter. Dankzij het Easy Flat-systeem is de achterbank namelijk in één simpele beweging neer te klappen.

Efficiency én rijplezier
De nieuwe Auris Now is leverbaar als 1.3 VVT-i en 1.6 VVT-i. Beide benzinemotoren zijn ontwikkeld met het oog op betrouwbaarheid, efficiency en rijplezier. Dat Toyota hierin geslaagd is, bewijzen het bescheiden officiële EU-brandstofnormverbruik van respectievelijk gemiddeld 5,4 en 5,9 liter per 100 kilometer en de mooie vermogenscijfers van 73 kW (99 pk) en 97 kW (132 pk). De Auris kent bovendien een relatief laag zwaartepunt, wat eveneens de dynamische rijeigenschappen verklaart.

De nieuwe Toyota Auris Now is vanaf nu te bestellen vanaf 18.995 euro. De prijs van de Auris TS Now start bij een eveneens scherpe 19.995 euro.

Plan een proefrit

Ik wil een offerte