Alles over fiscale bijtelling lees je hier

Geplaatst op 27 december 2011
Update: 31 januari, 2022

 

Bijtelling. Overgangsregeling. 0%-categorie. CO2-uitstoot. Catalogusprijs. Eigen bijdrage. Weet jij hoe het precies zit met de auto van de zaak in 2012? Toyota to the rescue! Er verandert namelijk heel wat vanaf midden volgend jaar. Wie een spoedcursus bij deBelastingdienst wil overslaan, kan bij ons terecht. Wij hebben uitgezocht hoe het zit en alles op een rijtje gezet in de Bijtelling Wijzer.

De Bijtelling Wijzer geeft een handzaam overzicht van de nieuwe bijtellingsregels. En je vindt er het antwoord op de 30 meest gestelde vragen. Staan jouw vraag en antwoord er niet bij? Nog niks aan de hand: we hebben een help desk die telefonisch bereikbaar is. En eh, je hoeft echt geen Toyota te rijden om antwoord te krijgen.

In 2012 levert Toyota de Prius Plug-in Hybrid. Fiscale bijtelling: 0 euro!

Wist je trouwens dat de fiscale bijtelling voor de Prius Wagon netto uitkomst op 151,85 euro per maand? Niet gek voor een zo’n grote stationwagon. Van alle modellen biedt Toyota een overzicht van de fiscale bijtelling. Winnaar is de Prius Plug-in Hybrid met 0 euro per maand (het staat er écht: 0 euro!). Ook die kun je komend jaar bestellen!

De Bijtelling Wijzer kun je hier downloaden of aanvragen.