1 juni: Toyota van Gent Toertocht

Geplaatst op 31 mei 2013 in Van Gent nieuws , Evenementen , Sponsoring
Update: 17 maart, 2016

Organiserende fietsvereniging ToerTocht Veenendaal (TTV) rekende op een grote opkomst. "Het was een mooi fietsweertje" aldus organisator Ernst Goede "om tien uur reden er al ruim 255 fietsers in het rond" !

Verkeerslichtvrij

" We hebben de route door de jaren heen steeds verder verfijnd en verbeterd en ik ben trots op het resultaat!" vervolgt Ernst "zo zijn we erin geslaagd de route compleet verkeerslichtvrij te krijgen" . 

Het was een succes, ook getuige de lovende reacties van de deelnemers na afloop. Volgend jaar weer een editie!

Omschrijving: 
De geheel gepijlde routes voeren van Veenendaal via Lunteren en Wekerom naar Kootwijk. We passeren het Uddelermeer waarna de 100km richting Staverden gaat en daar aansluit op de 150km. De 150km gaan over de prachtige heide nabij Elspeet naar Vierhouten. Voor wat klimwerk hebben we “De Knobbel” vlak voor ‘t Harde in het parcours opgenomen. Na een controle gaat de tocht via de bosrijke omgeving van de Noord Veluwe richting Nijkerk en Driedorp. Via de Gelderse vallei en eindigen weer bij Toyota Gebr. Van Gent in Veenendaal. De tochten mogen dan geen echte klimmen bevatten, maar aan natuurschoon zal het u zeker niet ontbreken. 

Onderweg zijn er controleposten waar u tevens bidons kunt vullen. Wij zullen mensen van onze vereniging op de weg hebben om u te assisteren bij eventuele problemen.