0% bijtelling Prius nu te bestellen

Geplaatst op 24 januari 2012

Twee auto’s voor de prijs van één. En 0% bijtelling. Wie wil dat nou niet? Vanaf vandaag kun je die auto bestellen: de Prius Plug-in Hybrid. Kost: € 38.990. Lease: € 599 per maand. Zonder motorrijtuigenbelasting. Maar mét een oplaadpunt aan huis.

1 op 47,6
Wie de Prius Plug-in volledig oplaadt (kost 1,5 uur) kan 25 kilometer volledig elektrisch rijden. Volgens de cijfers van het CBS in verreweg de meeste gevallen ruim voldoende om de plaats van bestemming te komen. En is de batterij leeg? Dan rij je een superzuinige Full Hybrid Prius! Het geeft deze 0% bijtelling Prius een normverbruik van slechts 2,1l/100 km (1 op 47,6).

De prijs van de Toyota Prius Plug-in Hybrid met 0% bijtelling is bekend gemaakt: 38.990 euroStandaard oplaadpunt
We willen met de Prius Plug-in een substantiële bijdrage leveren aan het terugdringen van de milieuproblematiek. Daarom ook wordt elke Toyota Prius Plug-in standaard met een intelligent oplaadpunt aan huis geleverd. Zo stimuleren we de berijder actief om de auto optimaal te gebruiken.

De ruimste
2012 wordt het jaar van de plug-in hybride auto’s. Bij Opel kun je voor 44.000 euro de Ampera bestellen en bij Volvo een V60 met stekker. Kost 63.000 euro. Toch onderscheidt de Prius Plug-in Hybrid zich niet alleen op prijs. Hij is ook met 5 volwaardige zitplaatsen en een 443 liter grote bagageruimte ook de ruimste. En de lichtste. Ten opzichte van een normale Prius is ‘ie maar 50 kilo zwaarder geworden. En dat maakt ‘m minstens 300 kilo lichter dan de concurrentie – en dus ook aanmerkelijk zuiniger als de batterij leeg is.

De prijs van de Toyota Prius Plug-in Hybrid met 0% bijtelling is bekend gemaakt: 38.990 euroDrive-selector
Hoe je de batterij van je Prius gebruikt, kun je zelf bepalen met de drive-selector, die 4 standen kent. Door bijvoorbeeld op buitenwegen volledig hybride te rijden, kun je in stedelijke gebieden helemaal elektrisch – en dus zonder ziekmakende stikstofoxiden (NOx) en fijnstof (PM) als roet – rijden.


Zéér aangeklede ‘instapper’ 
De Prius Plug-in wordt leverbaar in drie uitvoeringen: de Aspiration (€ 38.990), Dynamic (€ 41.390) en Executive (€ 45.290). Zelfs in de Aspiration-uitvoering word je al verwend met zaken als de half-lederen bekleding met instelbare stoelverwarming, het Toyota Touch-multimedia systeem, head-up display, actieve hoofdsteunen, Smart Key, Climate Control, elektrische lendesteun, elektrisch inklapbare buitenspiegels, parkeerhulpcamera en natuurlijk Cruise Control. De Dynamic is nog luxer: JBL sound system met 8 speakers, LED koplampen, een regensensor en het zéér uitgebreide Toyota Touch & Go Plus navigatiesysteem. Top of the bill is de Executive, met Adaptive Cruise Control, Pre-Crash Safety System, volledig leder en waterafstotende ramen in de voorportieren.

De Prius Plug-in Hybrid is vanaf nu te bestellen.