9-persoons auto of bus

Nooit meer ruimte te kort! Een 9-persoons auto biedt u de ultieme vrijheid om in alle luxe te gaan en staan waar u wilt. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of zitcomfort, veiligheid of laadvermogen. Bij Toyota-dealer Van Gent in Ede en Veenendaal vindt u diverse 9-zits busjes met hoge instap in alle segmenten. Nieuw of occasion. Kom langs en ontdek alle modellen.

9-persoons bussen van Toyota

Toyota PROACE Shuttle

Uitermate geschikt voor (zakelijk) personenvervoer is de 9-persoons PROACE Shuttle. Deze taxibus biedt ruimte aan maar liefst 9 inzittenden en is daarmee perfect voor doeleinden zoals taxiritten, groepsvervoer, contractvervoer en luchthavenvervoer.

Er bestaan twee varianten – SHUTTLE Medium en SHUTTLE Long – beide van alle gemakken en zelfs luxe voorzien. Ook als het een tweedehands PROACE Shuttle betreft. En zonder dat dit afdoet aan het betrouwbare, wendbare en zuinige karakter.

Toyota Proace Shuttle Taxi

  • 5 sterren in de Euro NCAP veiligheidstest
  • 3 jaar of 100.000 km garantie met Toyota Full Service
  • Slijtvaste interieurafwerking
  • Panoramadak, airconditioning, cruise control en meer gemak

Bekijk de PROACE Shuttle

9-persoons auto huren of kopen?

Kiest u ervoor een 9-persoons busje te kopen? Bij ons in Ede en Veenendaal vindt u diverse nieuwe Toyota’s en occasions. Zo ook de 9-zits PROACE Shuttle. Kom gerust eens langs op een van onze locaties om het actuele aanbod te ontdekken en een proefrit te maken.

Ontdek de mogelijkheden voor een 9-persoons auto door contact met ons op te nemen.