Toyota camper bus ProAce Lerina

Begin van het jaar kan het vaak nog koud en nat zijn. Tijd om aan vakantie te denken, die ene verre bestemming of juist lekker dicht bij huis. Bent u het type dat het liefst op trek- of kampeervakantie gaat? Wij stellen u voor aan de Toyota ProAce Lerina camper bus, nu exclusief bij Van Gent!

Een comfortabele rit met deze Toyota bus

De rit naar uw bestemming verloopt uitermate comfortabel in deze Toyota bus. De camper wordt namelijk aangedreven door de sterkst leverbare motor, een 177 pk met diesel. Perfecte rijeigenschappen voor waar u ook heen rijdt, of het nou over de snelweg is of door de bergen. Mocht het tijdens het filerijden een beetje te warm worden, zet dan de climate control aan en houd het hoofd koel. De geïntegreerde navigatie in deze Toyota camper van brengt u overal naartoe.

ProAce camper: ultieme vrijheid

Eenmaal aangekomen op uw bestemming, is het opzetten van uw slaapplek een fluitje van een cent. De meeste camperbussen komen met een pop-up dak, zo ook de Toyota ProAce camperbus. Dit zorgt ervoor dat u extra ruimte heeft, die zowel gebruikt kan worden voor stahoogte als een tweepersoonsbed. De voorstoelen zijn draaibaar, zodat ze naar de leefruimte achterin gedraaid kunnen worden. Mocht het een keer regen, dan zit u binnenin deze Toyota camper bus gelukkig droog. De achterbank is om te toveren tot nog een tweepersoonsbed of kan vooruit worden geschoven voor meer bagageruimte.

De boodschappen voor de barbecue kunt u kwijt in de keuken met koelkast van 25 liter inhoud. Tevens zijn er een watertank en een geïntegreerd kookstel aanwezig in deze hoogwaardig afgewerkte Toyota ProAce Lerina camper van. Zelfs op vakantie kunt u zich ontplooien tot ware chef-kok. 

’s Avonds nog even profiteren van de warme temperaturen? Klap de luifel met geïntegreerde ledverlichting uit, ga zitten en geniet van een boek en filmpje.

Laat de ultieme vakantie maar beginnen met de Toyota ProAce Lerina camper van!

Toyota camper bus kopen

Medio maart verschijnt deze Toyota camper op de Nederlandse markt. Bent u geïnteresseerd in het huren of kopen van de Toyota ProAce camper? Van 22 t/m 24 maart 2019 staan wij op de Camper Expo in Houten. Zien wij u daar?

Kom de Toyota ProAce Lerina bewonderen bij Van Gent

Eind maart staat de Toyota ProAce Lerina camper bij ons in de showroom. Kom deze Toyota camper bij ons bewonderen of vraag een proefrit aan!