Toyota PROACE Campervan

toyota-proace-lerina-buitenkant

In welke periode van het jaar we ook zitten, het is altijd tijd om aan vakantie te denken! Die ene verre bestemming of juist lekker dicht bij huis. Ben jij het type dat het liefst op trek- of kampeervakantie gaat? Wij stellen je voor aan de Toyota PROACE Campervan, nu in de showroom bij Van Gent!

 

Ben je geïnteresseerd? Vul ons contactformulier in of scroll verder naar beneden.

Een comfortabele rit met deze Toyota bus

De rit naar jouw bestemming verloopt uitermate comfortabel in deze Toyota bus. De camper wordt namelijk aangedreven door de sterkst leverbare motor, een 177 pk met diesel. Perfecte rijeigenschappen voor waar je ook heenrijdt, of het nou over de snelweg is of door de bergen. Mocht het tijdens het filerijden een beetje te warm worden, zet dan de climate control aan en houd het hoofd koel. De geïntegreerde navigatie in deze Toyota Campervan van brengt u overal naartoe.

PROACE Campervan: ultieme vrijheid

Eenmaal aangekomen op jouw bestemming, is het opzetten van jouw slaapplek een fluitje van een cent. De meeste camperbussen komen met een pop-up dak, zo ook de Toyota PROACE Campervan. Dit zorgt ervoor dat je extra ruimte hebt, die zowel gebruikt kan worden voor stahoogte als een tweepersoonsbed. De voorstoelen zijn draaibaar, zodat ze naar de leefruimte achterin gedraaid kunnen worden. Mocht het een keer regen, dan je u binnenin deze Toyota Campervan gelukkig droog. De achterbank is om te toveren tot nog een tweepersoonsbed of kan vooruit worden geschoven voor meer bagageruimte.

toyota-proace-lerina-dak

toyota-proace-lerina-stoelen-keuken

De boodschappen voor de barbecue kunt u kwijt in de keuken met koelkast van 25 liter inhoud. Tevens zijn er een watertank en een geïntegreerd kookstel aanwezig in deze hoogwaardig afgewerkte Toyota PROACE Campervan. Zelfs op vakantie kan je jezelf ontplooien tot ware chef-kok.

's Avonds nog even profiteren van de warme temperaturen? Klap de luifel met geïntegreerde ledverlichting uit, ga zitten en geniet van een boek en filmpje. Met een lengte van nog net geen 5 meter (Lengte 1) en een hoogte van 1.99 meter, is deze buscamper zeer wendbaar en ook ideaal voor een stedentrip.

Laat de ultieme vakantie maar beginnen met de Toyota PROACE Campervan!

Kom de Toyota PROACE Campervan nu bewonderen bij Van Gent

Op dit moment staat de PROACE Campervan exclusief bij ons in Ede in de showroom. Komt u de Toyota Campervan bij ons bewonderen? Ook is het maken van een proefrit of het huren (vanaf half augustus) van de camperbus mogelijk. Je kan daarvoor onderstaand contactformulier invullen.

Ik heb interesse in de PROACE Campervan

Wilt u meer weten, een proefrit maken of de PROACE Campervan huren? Vul dan ons contactformulier in.