Voorraadvoordeel en extra inruilpremie op een nieuwe RAV4!

DE RAV4: MEER RUIMTE VOOR AVONTUUR
PROFITEER NU VAN € 2.000,- VOORRAADVOORDEEL EN MEER…

Profiteer nu meer dan ooit op een geselecteerde RAV4 uit voorraad. We geven niet alleen tijdelijk € 2.000,- korting, u pakt ook nog andere voordelen mee. Wat denkt u van een extra inruilwaarde van € 1.500,-? En – alleen dit jaar nog - tot € 1.500,- BPM-voordeel! Dat betekent dus duizenden euro’s voordeel op een van de meest gewilde SUV’s.

 

RAV4 uit voorraad

  •  Benzine of hybride
  •  Comfortabel en luxe
  •  Tot 733 liter bagageruimte
  •  Voorzien van actieve veiligheidssystemen


 

Kies voor ruimte en comfort

De Toyota RAV4 is een lust voor het oog. Maar naast een aansprekend design, blinkt hij ook uit in ruimte, comfort en technologie. Zo beschikt hij onder meer over een innovatief 8” navigatie- en multimediasysteem, 6 speakers, Climate Control en de actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense. Kiest u voor de hybride uitvoering, dan rijdt u bovendien tot wel 50% van de tijd elektrisch, zónder stekker*. Wilt u de prestaties van de RAV4 zelf ervaren? En profiteren van € 2.000,- voorraadkorting, bovenop alle andere acties? Dan is dit hét moment om in te stappen.

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

Actieperiode loopt van 1 oktober 2020 t/m 31 december 2020 (uiterste registratiedatum 31-12-2020). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag