TOYOTA PROACE CITY ELECTRIC NU TOT € 1.500,- VOORDEEL*

Toyota gaat steeds verder in volledig elektrisch rijden. Onlangs hebben we de Proace Electric geïntroduceerd. Een moderne 100% elektrische bestelbus met een ouderwets grote laadruimte. Dit jaar volgt al de tweede 100% elektrisch bedrijfswagen; de Toyota Proace City! Een compacte bestelauto met een grote aantrekkingskracht. Het perfecte maatje om mee te klussen, te werken of te bezorgen in stedelijk gebied. Hij is leverbaar vanaf € 25.995,- exclusief btw en subsidies.

 

Lekker snel laden
De nieuwe Proace City Electric heeft een efficiënte lithium-ion batterij met een capaciteit van 50 kWh, met een vermogen van 136 pk (100 kW). Goed voor een uiterst soepel rijgedrag, waar je dankzij de volledig elektrische aandrijflijn ook in de milieuzones van kunt genieten. Want schadelijke uitstoot kent de Proace City Electric niet. En omdat de auto standaard is uitgerust met een 3-fasen lader van 11 kW, kun je overal lekker vlot laden. Tot wel 100 kW bij een snellader, zodat je altijd weer snel onderweg bent. Naar een volgende klus of lekker naar huis na een dag werken.

 

Tot 15 jaar / tot 1.000.000 kilometer garantie op het accupakket
De Toyota Proace City Electric wordt leverbaar in twee lengtematen (de ‘gewone’ en de Long versie) en in een praktische personenversie, de Proace City Verso Electric. Dankzij talrijke opbergvakken, een enorme bagageruimte, een zeer flexibel interieur en standaard zeven zitplaatsen is dat echt de ideale familie auto. En welke Proace City je ook kiest: op het batterijpakket krijg je altijd een ongekende garantie: tot 15 jaar / tot 1.000.000 kilometer*!

 

 

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag