TOYOTA COROLLA TOURING SPORTS HYBRID NU TOT € 2.500,- VOORDEEL*

 

Het ultieme rijplezier ontdekken? Stap in ’s werelds bestverkochte auto en maak meteen een duurzamere keuze. Dankzij Toyota’s geavanceerde hybridetechnologie rijdt u tot 50% van de tijd elektrisch. Zónder stekker². Aan boord van de Corolla Touring Sports geniet u van verrassend veel (bagage)ruimte, een stijlvol interieur en allerlei ‘connected’ features. Tijdelijk krijgt u tot € 2.500,- cadeau in de vorm van éxtra inruilwaarde, gratis accessoires of een brandstofpas*.

 

Rijd met de brandstofpas de eerste kilometers Co2 neutraal
Kiest u voor de brandstofpas, dan zorgen wij er samen met onze partners Travelcard en Clean Advantage voor dat uw Co2 wordt gecompenseerd in lokale projecten. Deze projecten worden bepaald door GreenPrint. Zo investeren zij bijvoorbeeld in bebossing en in de bouw van zonnepaneel- en windmolenparken.

Waarom kiezen voor hybride elektrisch rijden?
In een Toyota Hybrid rijdt u zuinig, betaalbaar en ontspannen naar elke bestemming. Dat weten inmiddels ruim 120.000 Nederlanders. Een hybride genereert zijn eigen energie. De accu laadt zichzelf op terwijl u rijdt, remt of het gas loslaat. Zo rijdt u tot wel 50% van de tijd elektrisch. Zónder stekker**. Daarbij zorgt de standaard automaat ervoor dat u altijd heerlijk ontspannen rijdt. Tot slot betekent hybride rijden lagere onderhouds- en brandstofkosten én een lagere CO₂-uitstoot

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag