Corolla Hatchback

Nu € 2000,- inruilpremie op alle nieuwe gekochte Corolla's. 

Corolla Hatchback!

Ontdek de nieuwe generatie van de meest verkochte auto ter wereld: de Corolla. Stoer, breed en stijlvol. De Corolla biedt de perfecte combinatie van dynamisch rijplezier en zuinigheid. Verkrijgbaar als 1.8 Hybrid en als 2.0 sterke High Power Hybrid (184 pk/135 kW). Tijdelijk profiteert u van € 1.500,- voordeel op een 2.0 High Power Hybrid met automaat. Stap in en ontdek het zorgeloze hybride rijden.

  •   Altijd connected met Apple CarPlay/Android Auto
  •   Voorzien van actieve veiligheidssystemen

Alle nieuwe Toyota's worden door ons geleverd met 5 jaar garantie. Vraag ons naar de voorwaarden.

Van Gent Autobedrijf is al bijna 50 jaar een echt familiebedrijf. Klantvriendelijkheid, kwaliteit én persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. U bent van harte welkom bij een van onze filialen in Veenendaal of Ede. Graag tot ziens!

Private lease en Business uitvoeringen uitgezonderd. Vraag ons naar de voorwaarden.

** Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

* Actieperiode loopt van 22-03-2021 t/m 30-04-2021 (uiterste registratiedatum 30-06-2021). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Extra inruilwaarde is niet geldig i.c.m. Private Lease. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.

 

 

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag