Toyota bedrijfswagen kopen of leasen vanaf 1,9% tot 60 maanden

Toyota bedrijfswagen kopen of leasen vanaf 1,9% tot 60 maanden

Voor elke vakman een passende financiering

Een PROACE bedrijfswagen kunt u op verschillende manieren financieren. Uiteraard via een financiering van uw complete bedrijfswagen op maat, waarin we ook zaken als uw bedrijfswageninrichting kunnen meenemen. Liever operationeel leasen? Ook dat kan geregeld worden. Direct met uw Toyota Bedrijfswagen Champion. Direct klaar om aan de slag te gaan.

 

Voordelen PROACE Financial Lease aanbod:

  Financial Lease tarief voor de PROACE van 1,9%
  Mogelijkheid om de inrichting mee te financieren
 

Uw eigen Toyota Bedrijfswagen Champion regelt alles voor u

 

 

Toyota bedrijfswagen kopen: Financial Lease

Wilt u uw bedrijfsauto het liefst kopen en wilt u een aantrekkelijke financieringsregeling? Met Toyota Financial Lease bent u zelf eigenaar van uw bedrijfswagen. Hierdoor behoudt u de mogelijkheid van kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. U beslist zelf of u na afloop van de periode uw bedrijfsauto inwisselt voor een nieuwe óf doorrijdt.

Het maandbedrag kunt u zelf beïnvloeden door een aanbetaling te doen of uw huidige bedrijfswagen in te ruilen. Ook is het mogelijk om een slottermijn in te stellen: het bedrag dat aan het einde van de looptijd nog openstaat. Zonder slottermijn is uw bedrijfswagen na afloop van het contract volledig afbetaald. Uiteraard bepaalt u zelf de contractduur: 36, 48 of 60 maanden.

 
Actietarief rente: slechts 1,9%

Momenteel hanteren we bij Toyota Financial Lease voor de PROACE bedrijfswagens een rentetarief van slechts 1,9% (effectieve rente op jaarbasis). Dit actietarief geldt voor een looptijd tot 60 maanden en bij een maximaal te financieren bedrag van € 30.000,- zonder slottermijn.
 

28% Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek

Bij koop én Financial Lease kunnen ondernemers gebruik maken van 28% ‘kleinschaligheidsinvesteringsaftrek’. Een hele mond vol, maar het levert u mogelijk duizenden euro’s voordeel op wanneer u een nieuwe Toyota bedrijfswagen aanschaft. Bekijk hiernaast het filmpje voor meer uitleg.

 

 

 

 

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag