Tot € 2500,- voordeel op de Toyota C-HR Hybrid!

Tot € 2500,- voordeel op de Toyota C-HR Hybrid!

Bij Toyota geloven wij in onze hybride technologie. De Toyota C-HR is zelfs alleen maar verkrijgbaar als Toyota Hybrid. De Toyota C-HR is één brok rijplezier. Tijdelijk profiteert u van €2.500,- voordeel op Toyota Hybrid. Zo maken we hybride elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. Zet nu de stap vooruit en rij voortaan zuiniger én voordeliger.

De voordelen van hybride rijden:

  •  Tot 50% elektrisch rijden, zonder stekker* 
  •   Laag verbruik en weinig uitstoot  
  •   Standaard voorzien van automaat

Hybride elektrisch rijden is een belangrijke stap in de richting van schonere leefomgeving. Geen zorgen over het opladen of de beschikking over laadpalen, wél tot 50% van de tijd elektrisch rijden. Zonder stekker*. Want een Toyota Hybrid regenereert zijn eigen energie en de accu laat zichzelf op terwijl u rijdt, gas loslaat of remt. Tijdelijk profiteert u ook nog eens van € 1.500,- extra inruilwaarde, waarmee u tot wel € 4.000,- bespaart.

Disclaimer

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

Actieperiode loopt van 01-05-2021 t/m 30-06-2021 (uiterste registratiedatum 31-08-2021). Geldig op nieuwe modellen uit voorraad, zolang de voorraad strekt. Enkel geldig op uitvoeringen waar de specificaties, genoemd in het pakket, niet standaard leverbaar zijn op de uitvoering. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw ons naar de voorwaarden.

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag